ΔΙΕΘΝΗ

Νέα καταγγελία στη United Airlines: Σκορπιός τσίμπησε επιβάτη την ώρα που δειπνούσε

Δημοσίευση 14 Απριλίου 2017, 17:59 / Ανανεώθηκε 14 Απριλίου 2017, 17:33
Facebook Twitter Whatsapp

Σάλος έχει ξεσπάσει γι’ ακόμη μια φορά για τις συνθήκες πτήσεις κι την συμπεριφορά της αεροπορικής εταιρείας United Airlines, μ’ ένα καινούργιο «αηδιαστικό» περιστατικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σάλος έχει ξεσπάσει γι’ ακόμη μια φορά για τις συνθήκες πτήσεις κι την συμπεριφορά της αεροπορικής εταιρείας United Airlines, μ’ ένα καινούργιο «αηδιαστικό» περιστατικό.

Λίγες μέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό ενός Ασιάτη επιβάτη από το προσωπικό ασφαλείας, η αεροπορική εταιρεία ήρθε αντιμέτωπη με μια ακόμη καταγγελία επιβάτη, αφού δέχθηκε επίθεση από σκορπιό κατά τη διάρκεια μίας πτήσης, την ώρα που δειπνούσε.

Πιο συγκεκριμένα, ο επιβάτης ταξίδευε με την πτήση 1418 από το Κάλγκαρι στο Χιούστον. Όταν η υπάλληλος της εταιρείας του πρόσφερε το δείπνο του, εκείνος το τοποθέτησε πάνω στο τραπεζάκι που είναι τοποθετημένο στο μπροστινό κάθισμα. Μόλις πήγε να «τσιμπήσει» την πρώτη μπουκιά του, ένιωσε στο χέρι του κάτι να περπατάει. Ήταν ένας μεγάλος σκορπιός, ο οποίος τον «στόχευε» με το κεντρί του!

«Ήμασταν μέσα στο αεροπλάνο περίπου μία ώρα και τρώγαμε, όταν ένιωσα κάτι στο χέρι μου. Μηχανικά το πέταξα από πάνω μου και τότε διαπίστωσα ότι ήταν ένας σκορπιός», δήλωσε το θύμα Ρίτσαρντ Μπελ, ο οποίος επεσήμανε ότι στάθηκε πολύ τυχερός που δεν τον τσίμπησε. Ο ίδιος, πάντως, αποκάλυψε ότι τον «χτύπησε» ο σκορπιός, αλλά τον βρήκε στο νύχι του και ελάχιστα στο δέρμα, με συνέπεια να μην υποστεί μεγάλη ζημιά.

Ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας επιβεβαίωσε το νέο ατυχές περιστατικό. Προκειμένου να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, πρόσφεραν στον Ρίτσαρντ Μπελ και τη σύζυγό ένα δωρεάν ταξίδι σε μελλοντική πτήση.

Η εταιρεία ενημέρωσε επίσης ότι ο επιβάτης δέχθηκε τη φροντίδα των γιατρών, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι δεν ήταν ένας τραυματισμός που απειλούσε τη ζωή του Ρίτσαρντ Μπελ.