current views are: 10

17 Απριλίου 2017
Δημοσίευση14:29

Λονδίνο: Άνδρας έριξε οξύ σε θαμώνες κλαμπ – Δώδεκα τραυματίες

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι υποφέρουν από εγκαύματα, δύο εκ των οποίων πολύ σοβαρά, καθώς ένας άνδρας επιτέθηκε μα οξύ σε κόσμο

Δημοσίευση 14:29’
Βρετανία

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι υποφέρουν από εγκαύματα, δύο εκ των οποίων πολύ σοβαρά, καθώς ένας άνδρας επιτέθηκε μα οξύ σε κόσμο

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι υποφέρουν από εγκαύματα, δύο εκ των οποίων πολύ σοβαρά, καθώς ένας άνδρας επιτέθηκε μα οξύ σε κόσμο, που διασκέδαζε σε κλαμπ του ανατολικού Λονδίνου.

Το συμβάν, σύμφωνα με το BBC, έγινε στο κλαμπ Mangle E8 στην οδό Sidworth του Dalston ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, ένας άνδρας επιτέθηκε σε δύο άλλους, ρίχνοντάς τους οξύ έπειτα από διαφωνία που είχαν νωρίτερα.

Οι δύο άνδρες ηλικίας περίπου 20 ετών, νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ακόμα 10 άνθρωποι οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο με μικρότερα εγκαύματα, αναφέρει η Μητροπολιτική Αστυνομία.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής ανέφερε χαρακτηριστικά : “Η μόνη πληροφορία που έχουμε είναι ότι πρόκειται για άγνωστη διαβρωτική ουσία, που έριξαν μέσα στο κλαμπ, η οποία στη συνέχεια αναγνωρίστηκε ότι περιείχε δυνατό οξύ“.

Περίπου 600 άτομα βρίσκονταν στο κλαμπ την ώρα του συμβάντος ενώ σύμφωνα με  την αστυνομία δεν έχουν γίνει συλλήψεις 

Μία αυτόπτης μάρτυρας, που ανάρτησε και τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, ανέφερε ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα και η αστυνομία άρχισε να απομακρύνει τον κόσμο, ο οποίος ήταν σαστισμένος.

 


σχετικα αρθρα