ΔΙΕΘΝΗ

Πρώην πάστορας, υποψήφια για τα... οπίσθια της χρονιάς στην Βραζιλία

Δημοσίευση 3 Μαρτίου 2021, 21:00 / Ανανεώθηκε 3 Μαρτίου 2021, 21:50
Πρώην πάστορας, υποψήφια για τα... οπίσθια της χρονιάς στην Βραζιλία
Facebook Twitter Whatsapp

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Σάο Πάολο αργότερα φέτος με την Αντρέσα να έχει ξοδέψει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 50.000 δολαρίων σε πλαστικές επεμβάσεις για ναζ καταφέρει και να κερδίσει τον τίτλο.

Μια πρώην πάστορας προέβη σε αποκαλύψεις αναφορικά με την εμμονή της για την πλαστική χειρουργική. Η Αντρέσα Ούραχ άφησε την Εκκλησία, προκειμένου να διαγωνιστεί για τον τίτλο των πιο όμορφων οπισθίων στη Βραζιλία.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Σάο Πάολο αργότερα φέτος με την  Αντρέσα να έχει ξοδέψει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 50.000 δολαρίων σε πλαστικές επεμβάσεις για ναζ καταφέρει και να κερδίσει τον τίτλο.

Για να επιτύχει το επιθυμητό βλέμμα της, η 33χρονη έχει επιλέξει προθέματα σιλικόνης και υαλουρονικό οξύ για να τονώσει τα χείλη της.

Η ίδια είχε καταλάβει τη δεύτερη θέση στον ίδιο διαγωνισμό, στην πρώτη της συμμετοχή το 2012.

Εκείνη την εποχή, η Αντρέσα έγινε διάσημη στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Βραζιλίας και συμμετείχε σε αρκετές αντιπαραθέσεις σχετικά με την πλαστική χειρουργική.

Το μοντέλο εντάχθηκε στην ευαγγελική εκκλησιαστική κοινότητα το 2015, για μια περίοδο έξι ετών.  Ωστόσο, μόλις τον περασμένο μήνα, η επιχειρηματίας και τηλεπερσόνα αποφάσισε να επιστρέψει στο προσκήνιο για να κυνηγήσει το χρηματικό έπαθλο αξίας περίπου 7.000 ευρώ.

Ο φετινός διαγωνισμός Miss BumBum Brazil 2021 θα πραγματοποιηθεί με παραδοσιακό τρόπο. Θα υπάρχουν 27 υποψήφιες, καθεμιά από τις οποίες αντιπροσωπεύει μια πολιτεία της χώρας. Στη δεύτερη φάση, που γίνεται μέσω ψηφοφορίας στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού, μόνο 15 κοπέλες θα επιλεγούν για τον τελικό.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις