current views are: 7

23 Μαΐου 2017
Δημοσίευση09:10

Μακελειό στο Μάντσεστερ: Μηνύματα συμπαράστασης από καλλιτέχνες για τα θύματα

Τη θλίψη τους για τα θύματα της βομβιστικής επίθεσης στο κατάμεστο «Μanchester Arena», μετά το φινάλε της συναυλίας της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, Αριάνε Γκράντε εξέφρασαν καλλιτέχνες.

Δημοσίευση 09:10’

Τη θλίψη τους για τα θύματα της βομβιστικής επίθεσης στο κατάμεστο «Μanchester Arena», μετά το φινάλε της συναυλίας της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, Αριάνε Γκράντε εξέφρασαν καλλιτέχνες.

Τη θλίψη τους για τα θύματα της βομβιστικής επίθεσης στο κατάμεστο «Μanchester Arena», μετά το φινάλε της συναυλίας της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, Αριάνε Γκράντε εξέφρασαν καλλιτέχνες με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 50 τραυματίστηκαν στην έκρηξη που σημειώθηκε στην είσοδο του σταδίου.

Η ράπερ Νίκι Μινάζ, φίλη της Αριάνα Γκράντε, η οποία έκανε φωνητικά στο reggae-pop τραγούδι Side to Side, έγραψε στο Twitter: «Η καρδιά μου πονάει για την αδελφή μου, την Αριάνα και για κάθε οικογένεια που έχει πληγεί από αυτό το τραγικό γεγονός στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αθώες ζωές χάθηκαν. Λυπάμαι τόσο πολύ που το ακούω».

Συγκλονισμένη δήλωσε και η τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ. «Σκέψεις, προσευχές και δάκρυα για όλους εκείνους που επλήγησαν από την τραγωδία του Μάντσεστερ απόψε. Στέλνω όλη μου την αγάπη» έγραψε σε μήνυμά της στο Twitter.

«Είμαι συντετριμμένος γι’ αυτό που συνέβη στο Μάντσεστερ απόψε» σημείωσε ο Άγγλος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Χάρι Στάιλς. «Στέλνω την αγάπη μου σε όσους έχουν πληγεί».

«Κάθε μουσικός αισθάνεται αποστροφή και υπεύθυνος σήμερα – τα σόου πρέπει να είναι ασφαλή για εσάς. Πραγματικά ο χειρότερος εφιάλτης» έγραψε η τραγουδίστρια και στιχουργός από τη Νέα Ζηλανδία, Lorde, σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian.

Ο Μπρούνο Μαρς έγραψε: «Δεν υπάρχουν λόγια που να περιγράφουν πώς αισθάνομαι για το τι συνέβη στο Μάντσεστερ. Δεν θέλω να πιστέψω ότι ο κόσμος, στον οποίο ζούμε μπορεί να είναι τόσο σκληρός».

«Σκέψεις, προσευχές και ολόκληρη η καρδιά μου είναι στο Μάντσεστερ αυτό το βράδυ» ανέφερε σε μήνυμά της η Τζένιφερ Λόπεζ.

«Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι στους ανθρώπους του Μάντσεστερ, σε όποιον έχει πληγεί, στην Αριάνα Γκράντε και σε όλη την ομάδα», τόνισε η Pink.

Μηνύματα συμπαράστασης έγραψαν επίσης, ο Εντ Σίραν και η Κέιτι Πέρι.

 


σχετικα αρθρα