ΔΙΕΘΝΗ

Ήρωας ο πατέρας! Πέταξε τα παιδιά του από το μπαλκόνι για να τα σώσει από πυρκαγιά!

Δημοσίευση 8 Ιουνίου 2017, 18:01 / Ανανεώθηκε 8 Ιουνίου 2017, 18:01
Ήρωας ο πατέρας! Πέταξε τα παιδιά του από το μπαλκόνι για να τα σώσει από πυρκαγιά!
Facebook Twitter Whatsapp

Ένα ζευγάρι από την πόλη Strunino της Ρωσίας βίωσε κάτι που είναι ο εφιάλτης κάθε γονιού. Ρίσκαραν τις ζωές των παιδιών τους πετώντας τα από το μπαλκόνι!

Ένα ζευγάρι από την πόλη Strunino της Ρωσίας βίωσε κάτι που είναι ο εφιάλτης κάθε γονιού. Ρισκάραν τις ζωές των παιδιών τους πετώντας τα από το μπαλκόνι!

Είχε ξεσπάσει πυρκαγιά σε γειτονικό διαμέρισμα και γρήγορα είχε εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον όροφο. Ο γείτονάς τους κατάφερε να ξεφύγει, αλλά μέχρι ο Vitali να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει και να ανοίξει την πόρτα, οι σκάλες είχαν πιάσει φωτιά. Η οικογένεια ήταν εγκλωβισμένη!

Η οικογένεια δεν είχε άλλη επιλογή από το να πηδήξει από τον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας! Ο Vitali πήρε ένα χαλί και το πέταξε στον κόσμο που είχε μαζευτεί από κάτω για να το χρησιμοποιήσουν ως δίχτυ προστασίας. Κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν τις δραματικές στιγμές.

Αγνοώντας τις εκκλήσεις του κόσμου που φώναζε «Μη τα πετάξεις!», ο Vitali πέταξε πρώτα το μικρότερο παιδί του ηλικίας 11 μηνών, στο αυτοσχέδιο δίχτυ προστασίας. Τότε άρπαξε την 3χρονη Ksenia και την πέταξε και αυτή από το μπαλκόνι.

Ο Vitali περίμενε η γυναίκα του να πηδήξει και τότε πήδηξε και ο ίδιος.

Χάρη στους γενναίους περαστικούς, τα παιδιά και η μητέρα ήταν σώοι και αβλαβείς. Αλλά ο Vitali δεν ήταν τόσο τυχερός. Κατά την πτώση τραυματίστηκε στη πλάτη και έπρεπε να νοσηλευτεί μερικές μέρες στο νοσοκομείο.