ΔΙΕΘΝΗ

Επιτομή της κομψότητας: Μελάνια και Μπριζίτ «ζάλισαν» το Παρίσι

Δημοσίευση 13 Ιουλίου 2017, 22:23 / Ανανεώθηκε 13 Ιουλίου 2017, 22:44
Επιτομή της κομψότητας: Μελάνια και Μπριζίτ «ζάλισαν» το Παρίσι
Facebook Twitter Whatsapp

Υπέρλαμπρες οι δυο Πρώτες Κυρίες 

Βάλθηκαν να τρελάνουν με τα στυλιστικά τους καμώματα το Παρίσι οι Πρώτες Κυρίες της Αμερικής και της Γαλλίας σε κοινή τους έξοδο στο πλαίσιο επίσκεψης του Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ στη Γαλλία με αφορμή τη στρατιωτική παρέλαση της 14η Ιουλίου στα Ηλύσια Πεδία.

Η Μελάνια Τραμπ επισκέφθηκε μαζί με την Μπριζίτ Μακρόν τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων και έκαναν μια σύντομη κρουαζιέρα στο Σηκουάνα, σήμερα το απόγευμα, προκαλώντας τον ενθουσιασμό των τουριστών στο Παρίσι.

Η 47χρονη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και η 64χρονη σύζυγος του προέδρου της Γαλλίας περπάτησαν στον προαύλιο χώρο του Μεγάρου των Απομάχων στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας μετά την τελετή υποδοχής που οργανώθηκε για τους επίσημους προσκεκλημένους στο ιστορικό μνημείο.

Η Μελάνια Τραμπ, άκρως κομψή στο κόκκινο σύνολο του οίκου Ντιορ που είχε επιλέξει και η Μπριζίτ Μακρόν με λευκό φόρεμα άφησαν τους συζύγους τους αφού επισκέφθηκαν μαζί τους τον τάφο του Ναπολέοντα στο ναό Σεν Λουί στο Μέγαρο των Απομάχων.

Στην Παναγία των Παρισίων, τουρίστες αλλά και απλά περίεργοι, με τα smartphone στα χέρια, δεν μπόρεσαν να προσεγγίσουν περαιτέρω τις λαμπερές κυρίες καθώς οι αρχές είχαν ορίσει μια περίμετρο ασφαλείας και η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό το άγρυπνο βλέμμα των αστυνομικών. Οι αρχές είχαν ερευνήσει εξονυχιστικά τον χώρο πριν από την άφιξή τους.

Αφού περιδιάβηκαν για μισή ώρα στο εσωτερικό του ναού, η Μελάνια Τραμπ άναψε ένα κερί, άφησε μια δωρεά στο κουτί των προσφορών και υπέγραψε στο βιβλίο των επισκεπτών.

Η Μπριζίτ Μακρόν είχε δώσει ιδιαίτερη σημασία στην τουριστική κρουαζιέρα που ακολούθησε, σύμφωνα με πηγές του Ελιζέ.

Η βόλτα στον Σηκουάνα «που έσφυζε από συμβολισμούς», στόχευε στο να «προταχθεί η ελκυστικότητα του Παρισιού. Κατά τη διάρκειά της οι δύο γυναίκες είχαν ένα σύντομο τετ α τετ «μια σύντομη προσωπική στιγμή», χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων.