ΔΙΕΘΝΗ

Κύπρος-ΔΗΣΥ: Στον κ. Χριστοδουλίδη δόθηκε κάθε ευκαιρία

Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου 2022, 09:00 / Ανανεώθηκε 10 Ιανουαρίου 2022, 09:39
Κύπρος-ΔΗΣΥ: Στον κ. Χριστοδουλίδη δόθηκε κάθε ευκαιρία
Facebook Twitter Whatsapp

Το κυβερνών κόμμα της Κύπρου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «Ο κόσμος του Δημοκρατικού Συναγερμού έχει μνήμη και κρίση. Γι' αυτό δεν θα επιτρέψει να στρωθεί το χαλί στο ΑΚΕΛ, ούτε να επαναληφθεί το 2003».

Στον κ. Χριστοδουλίδη δόθηκε κάθε ευκαιρία να λειτουργήσει μέσα στο κόμμα που τον εξέθρεψε και τον ανέδειξε, αντί να αποφασίσει μία άλλη πορεία, όπως αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Στην ίδια ανακοίνωση, που εκδόθηκε μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του κ. Χριστοδουλίδη από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών, το κυβερνών κόμμα της Κύπρου αναφέρει: «Δόθηκε και η επιλογή της δημοκρατικής εκλογής, όπου τα 51.000 μέλη μας θα επιλέξουν ελεύθερα. Ο χαρακτηρισμός μίας τέτοιας διαδικασίας ως "ζούγκλα και αναρχία" αποτελεί ολίσθημα που δείχνει περιφρόνηση προς τη βάση και τη Δημοκρατία.

Η επιλογή αυτή παραμένει ανοικτή μέχρι τις 10 Ιανουαρίου.

Ο κόσμος του Δημοκρατικού Συναγερμού έχει μνήμη και κρίση. Γι' αυτό δεν θα επιτρέψει να στρωθεί το χαλί στο ΑΚΕΛ, ούτε να επαναληφθεί το 2003.

Εμείς συνεχίζουμε. Ενωμένοι και δυνατοί. Με την πεποίθηση ότι το συμφέρον της πατρίδας περνά μέσα από έναν Δημοκρατικό Συναγερμό ισχυρό και νικητή. Η ομοψυχία μας θα είναι και πάλι η καλύτερη απάντηση».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr