ΔΙΕΘΝΗ

«The Castle Cabin», ένα ονειρικό καταφύγιο στις βορειοδυτικές ΗΠΑ

Δημοσίευση 27 Ιανουαρίου 2022, 00:00 / Ανανεώθηκε 26 Ιανουαρίου 2022, 13:14
«The Castle Cabin», ένα ονειρικό καταφύγιο στις βορειοδυτικές ΗΠΑ
Facebook Twitter Whatsapp

Το παραμυθένιο σπίτι αποτελείται από τρεις συνδεόμενες δομές από κόκκινο κέδρο καλυμμένες με σχιστόπλακες, που έχουν κωνικές στέγες καλυμμένες με βρύα και οι οποίες χαρακτηρίζονται από τριγωνικούς φεγγίτες.

Το «The Castle Cabin», ένα ονειρικό καταφύγιο σε ένα απομακρυσμένο δάσος της βροχής στο αμερικανικό Northwest, παρουσίασαν οι Jacob Witzling και Sarah Underwood, ολοκληρώνοντας το πρότζεκτ «Cabinland».

Το παραμυθένιο σπίτι αποτελείται από τρεις συνδεόμενες δομές από κόκκινο κέδρο καλυμμένες με σχιστόπλακες, που έχουν κωνικές στέγες καλυμμένες με βρύα και οι οποίες χαρακτηρίζονται από τριγωνικούς φεγγίτες - σήμα κατατεθέν του πρότζεκτ «Cabinland». «Το "The Castle Cabin" είναι το παντοτινό μας σπίτι και υπήρξε καταφύγιο για μας» έγραψαν στον λογαριασμό τους στο Instagram οι Witzling και Underwood.Φόρος τιμής στο απομακρυσμένο δάσος της βροχής είναι το «The Castle Cabin». Αν και δεν οδηγούν δρόμοι εκεί, σε μεγάλο βαθμό το κατασκεύασαν με τα χέρια τους σε διάστημα 18 μηνών. Καθάρισαν το ξέφωτο από απορρίμματα και με τα χέρια κουβάλησαν τα οικοδομικά υλικά. Και φρόντισαν να καταγράψουν τη διαδικασία στη σειρά βίντεο του πρότζεκτ «Cabinland».


Επεφύλαξαν ιδιαίτερες ευχαριστίες στον πατέρα του Jacob, τον Bix Hamby, «που πήρε τα σκίτσα μας και τα μετέτρεψε σε αποδεκτά αρχιτεκτονικά σχέδια». Αναγνώρισαν επίσης τη βοήθεια που πρόσφερε, ο Ethan Hamby, ο αδελφός του Jacob, «ο οποίος πέρασε έναν ολόκληρο χρόνο ζώντας εδώ και βοηθώντας μας. Μεταξύ πολλών άλλων, κάλυψε με σχιστόπλακες σχεδόν ολόκληρη τη δομή» .Αναφερόμενοι στο τι προγραμματίζουν στο μέλλον, σχολίασαν: «Έχουμε ήδη αρχίσει να δουλεύουμε σε περισσότερα πρότζεκτ εδώ στο δάσος της βροχής καθώς και στο "Cabinland 2.0" στην έρημο του Southwest, και ανυπομονούμε να μοιραστούμε τα πάντα μαζί σας!».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr