current views are: 9

2 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση14:13

Ο Ντόναλντ Τραμπ ξεκίνησε την δική του εκπομπή με παρουσιάστρια την… νύφη του!

Ο Ντόναλντ Τραμπ μετά το καταιγισμό των fake news από τα mainstream media, αποφάσισε να βάλει μπρος την δική του εκπομπή, που θα μεταδίδει αποκλειστικά «αληθείς ειδήσεις», τουλάχιστον όπως αντιλαμβάνεται εκείνος τον όρο.

Δημοσίευση 14:13’

Ο Ντόναλντ Τραμπ μετά το καταιγισμό των fake news από τα mainstream media, αποφάσισε να βάλει μπρος την δική του εκπομπή, που θα μεταδίδει αποκλειστικά «αληθείς ειδήσεις», τουλάχιστον όπως αντιλαμβάνεται εκείνος τον όρο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ μετά το καταιγισμό των fake news από τα mainstream media, αποφάσισε να βάλει μπρος την δική του εκπομπή, που θα μεταδίδει αποκλειστικά «αληθείς ειδήσεις», τουλάχιστον όπως αντιλαμβάνεται εκείνος τον όρο.

Η εκπομπή, που όπως φαίνεται έχει ως αποκλειστικό σκοπό να απαριθμεί τα επιτεύγματα του Αμερικανού προέδρου ξεκίνησε αυτήν την εβδομάδα με παρουσιάστρια την ίδια τη νύφη του Τραμπ (ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για την… αντικειμενικότητά της) και μεταδόθηκε μέσω Facebook.

Ενώ λοιπόν τα υπόλοιπα media εστιάζουν στις ραγδαίες εξελίξεις στον Λευκό Οίκο, μετά την καρατόμηση του Ράινς Πρίμπους και του Άντονι Σκαραμούτσι, η εκπομπή της Λάρα Τραμπ αποφάσισε να προβάλλει τις «μεγάλες επιτυχίες» της διοίκησης του πεθερού της την περασμένη εβδομάδα.

«Βάζω στοίχημα ότι δεν ακούσατε τίποτα για τα επιτεύγματα του προέδρου την εβδομάδα που πέρασε, αφού υπάρχουν τόσα fake news εκεί έξω», εμφανίζεται η έγκυος σύζυγος του Έρικ Τραμπ να λέει στο ξεκίνημα της πρώτης εκπομπής, που έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 2 εκατομμύρια views.

Στη συνέχεια, η Λάρα Τραμπ δηλώνει περήφανη που ο πεθερός της δώρισε τον μισθό του τελευταίου τριμήνου στο υπουργείο Παιδείας, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον Τραμπ «έναν πρόεδρο που βάζει τις ανάγκες της Αμερικής πάνω από τις δικές του». Επίσης, επισημαίνει ότι η ανεργία βρίσκεται στα χαμηλότερα καταγεγραμμένα επίπεδα από το 2001 και ότι η «οικονομία ανθεί», παραλείποντας ωστόσο να διευκρινίσει ότι η μείωση της ανεργίας είναι ένα φαινόμενο που εξελίσσεται σταδιακά την τελευταία εξαετία.

Η νύφη του Τραμπ έκλεισε την εκπομπή με ύφος επαγγελματία ρεπόρτερ: «Ευχαριστούμε που μας παρακολουθήσατε. Είμαι η Λάρα Τραμπ και αυτά ήταν οι αληθινές ειδήσεις».


σχετικα αρθρα