ΔΙΕΘΝΗ

Αποκαλύψεις φωτιά - Σωματοφύλακας ισχυρίζεται ότι η Νταϊάνα δολοφονήθηκε!

Δημοσίευση 13 Αυγούστου 2017, 14:22 / Ανανεώθηκε 13 Αυγούστου 2017, 22:57
Αποκαλύψεις φωτιά - Σωματοφύλακας ισχυρίζεται ότι η Νταϊάνα δολοφονήθηκε!
Facebook Twitter Whatsapp

Μυστηριώδης υπάλληλος ξενοδοχείου οδήγησε το μοιραίο αυτοκίνητο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορεί να έχουν περάσει είκοσι χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα ωστόσο ακόμα και σήμερα το μυστήριο για πολλούς δεν έχει λυθεί. 
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρού πως μοιραίο τροχαίο που οδήγησε στο θάνατο της δεν ήταν παρά ένα καλοστημένο σχέδιο δολοφονίας. 

Ο κορυφαίος σωματοφύλακας, Alan McGregor, που εργαζόταν για τις μυστικές υπηρεσίες της Σαουδικής Αραβίας, υποπτεύεται πως η Νταϊάνα «χτυπήθηκε» εξαιτίας κενού ασφάλειας που δημιουργήθηκε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Mirror λίγη ώρα πριν το τροχαίο ένας μυστηριώδης υπάλληλος του ξενοδοχείου οδήγησε το μοιραίο αυτοκίνητο.
Το όχημα βρισκόταν στην πίσω είσοδο του ξενοδοχείου Ritz χωρίς επιτήρηση. Μια περιοχή που δεν ήταν ασφαλής ούτε την επιτηρούσαν πράκτορες. Ο 68χρονος πράκτορας υποστηρίζει ότι αντιμετώπιζαν την Νταϊάνα σαν να ήταν μια οποιαδήποτε γυναίκα. 

«Δεν υπήρχε περίπτωση» να επιτρεπόταν στον Henri Paul, έναν μη εξειδικευμένο οδηγό, να τη μεταφέρει.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα έμενε στο ξενοδοχείο Ritz, στο Παρίσι, τη νύχτα του μοιραίου τροχαίου. «Τη νύχτα που πέθανε, με ξύπνησε η γυναίκα μου να μου πει τα νέα. Η πρώτη μου απάντηση ήταν ότι δεν με εκπλήσσει», δήλωσε στη Sun ο Alan McGregor.

«Είχα δει τόσο σοβαρές παραβιάσεις στην ασφάλειά της στο ξενοδοχείο και συνέβαιναν παράξενα πράγματα. Θα συνέβαινε αργά ή γρήγορα. Η ασφάλεια εκείνη τη νύχτα ήταν γελοία».

Ο Alan McGregor ήταν επιφορτισμένος με την προστασία μελών της βασιλικής οικογένειας στο ξενοδοχείο τους μήνες πριν από το μοιραίο τροχαίο. 

Ο ίδιος εκτιμά ότι θα μπορούσε να προγραμματίζεται σχέδιο δολοφονίας της ακόμα και 6 μήνες πριν το μοιραίο τροχαίο. Το Ritz είχε δικό του προσωπικό και λιμουζίνες, καθώς και εξουσιοδοτημένους οδηγούς.

Το γεγονός ότι ο Henri Paul ήταν πίσω από το τιμόνι για τον Alan McGregor είναι κάτι περισσότερο από τραγική σύμπτωση. Η αρχική δικαστική έρευνα είχε καταλήξει στο συμπέρασμα πως το δυστύχημα προκλήθηκε από την απώλεια ελέγχου του αυτοκινήτου λόγω του ότι ήταν μεθυσμένος ο Henri Paul.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Το ξενοδοχείο Ritz στο Παρίσι

O Alan McGregor όμως υποστηρίζει ότι ο Henri Paul δεν έπινε. Υποστηρίζει πως όσα έγιναν εκείνη τη νύχτα δεν «κολλάνε». Τον Φεβρουάριο του 1998 ο Mohamed Al-Fayed, ιδιοκτήτης του Ritz στο Παρίσι, υποστήριξε δημόσια ότι είχε οργανωθεί το τροχαίο. Κατηγορούσε την MI6 και τον δούκα του Εδιμβούργου.

Δέκα χρόνια μετά ανακοίνωσε ότι θα τερματίσει τη δεκαετή εκστρατεία του να αποδείξει ότι πρόκειται για δολοφονία. Δήλωσε ωστόσο ότι το έκανε για χάρη των παιδιών της αδικοχαμένης πριγκίπισσας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ο Alan McGregor ισχυρίζεται ότι ο θάνατος της Πριγκίπισας δεν ήταν έκπληξη

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr