ΔΙΕΘΝΗ

Βορειοκορεάτες στρατηγοί στους στρατιώτες τους: Φάτε καλαμπόκι, έρχεται πόλεμος!

Δημοσίευση 31 Αυγούστου 2017, 12:07 / Ανανεώθηκε 31 Αυγούστου 2017, 12:30
Βορειοκορεάτες στρατηγοί στους στρατιώτες τους: Φάτε καλαμπόκι, έρχεται πόλεμος!
Facebook Twitter Whatsapp

Στη λεηλασία των τοπικών αγρών ωθούν τους στρατιώτες τους οι Βορειοκορεάτες στρατηγοί, συστήνοντάς τους να τρέφονται με καλαμπόκι για να διατηρήσουν τη δύναμή του εν όψει... πολέμου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στη λεηλασία των τοπικών αγρών ωθούν τους στρατιώτες τους οι Βορειοκορεάτες στρατηγοί, συστήνοντάς τους να τρέφονται με καλαμπόκι για να διατηρήσουν τη δύναμή του εν όψει... πολέμου!

Την είδηση δημοσίευσε η ιστοσελίδα «Daily NK» και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αξιωματούχοι διατάζουν τα στρατεύματα να μαζέψουν και να φάνε τα καλαμπόκια από τα χωράφια: «Οι αξιωματικοί καθοδηγούν τους στρατιώτες τους, που είναι εξαντλημένοι από την εκπαίδευση, να φάνε τα καλαμπόκια από τα χωράφια, γιατί ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος», δήλωσε μια πηγή στην ιστοσελίδα και πρόσθεσε: «Μάλιστα, τους απειλούν, λέγοντάς τους πως αν είναι εξασθενημένοι, παρά την άδεια να φάνε το καλαμπόκι, θα αντιμετωπίσουν κυρώσεις». 

Μια άλλη πηγή στην επαρχία Ryanggang ισχυρίστηκε ότι στρατιώτες κουβαλούσαν μεγάλους σάκους από αλεύρι, χωρίς καλαμπόκι, και είχαν εντοπιστεί να προσπαθούν αν πουλήσουν το εμπόρευμά τους στις αγορές.
 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr