ΔΙΕΘΝΗ

Ρ. Ντε Νίρο κατά Τραμπ: «Είναι ένας γ@@@@@@ος ηλίθιος»!

Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου 2018, 14:34 / Ανανεώθηκε 10 Ιανουαρίου 2018, 14:34
Ρ. Ντε Νίρο κατά Τραμπ: «Είναι ένας γ@@@@@@ος ηλίθιος»!
Facebook Twitter Whatsapp

Ο γνωστός ηθοποιός χρησιμοποίησε ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα κατά του αμερικανού προέδρου 

Νέα, σκληρή επίθεση κατά του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε ο γνωστός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Κατά τη διάρκεια της βράβευσης της Μέριλ Στριπ για την ταινία «The Post», στα βραβεία των αμερικανών κριτικών κινηματογράφου, ο Ντε Νίρο, ανέφερε πως ο Τραμπ είναι ένα «μωρό – πρόεδρος» και ένας «γ@@@@@@ος ηλίθιος».

Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός συσχέτισε τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στην ταινία –η διαρροή απόρρητων εγγράφων του αμερικανικού Πενταγώνου για τον πόλεμο του Βιετνάμ και οι επακόλουθοι χειρισμοί της κυβέρνησης του Ρίτσαρντ Νίξον – με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΗΠΑ τα ου Τραμπ. «Ήταν συναρπαστικό να παρακολουθείς το "The Post". Αυτή η ιστορία διαδραματίστηκε πριν από σχεδόν 50 χρόνια αλλά υπάρχουν πολλοί παραλληλισμοί με σήμερα προφανώς», σημείωσε ενδεικτικά και πρόσθεσε:

«Την περίοδο της ιστορίας [σ.σ. πόλεμος του Βιετνάμ] ο Ντόναλντ Τραμπ υπέφερε από οστεόφυτα. Σήμερα ο κόσμος υποφέρει από τον πραγματικό Ντόναλντ Τραμπ. Αυτός ο γαμημ... ηλίθιος (f***ing idiot) είναι ο Πρόεδρος». 

Κλιμακώνοντας την επίθεσή του, ο Ντε Νίρο ανέφερε: «Η δημοσίευση των εγγράφων του Πενταγώνου ήταν μια περήφανη στιγμή για την δημοσιογραφία της Αμερικής. Οι "The Times" και "The Post" προκάλεσαν την κυβέρνηση σχετικά με κρίσιμα ζητήμα της Πρώτης Τροπολογίας. Και ο Τύπος επικράτησε. Η κυβέρνηση μας σήμερα, με τη στήριξη του μωρού επικεφαλής, του κόπανου επικεφαλής όπως τον αποκαλώ εγώ, έχει βαλει τον Τύπο υπό πολιορκία, προσπαθώντας να τον δυσφημήσει μέσα από εξωφρενικές επιθέσεις και ψέματα».