current views are: 12

22 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση09:54

Αγγλία: Έστειλε στο εδώλιο τον γιο της γιατί… έκανε πάρτι!

Αποφάσισε να του δώσει ένα μάθημα που θα το θυμάται για όλη του τη ζωή 

Δημοσίευση 09:54’

Αποφάσισε να του δώσει ένα μάθημα που θα το θυμάται για όλη του τη ζωή 

Έξω φρενών  έγινε μία μητέρα από την Αγγλία  με τον 18χρονο γιο της ο οποίος αποφάσισε να κάνει πάρτι όταν εκείνη και ο σύζυγος της έλειπαν από το σπίτι. Μόλις οι γονείς επέστρεψαν στο σπίτι αντίκρισαν… το απόλυτο χάος και αποφάσισαν να δώσουν ένα μάθημα στον γιο τους το οποίο θα το θυμάται για όλη του τη ζωή. Τι έκαναν; Κάλεσαν την αστυνομία για να τον συλλάβει.

Η ιστορία μοιάζει βγαλμένη από ταινία. Ο 18χρονος εκμεταλλεύτηκε τη διήμερη απουσία των γονιών του από το σπίτι και αποφάσισε να καλέσει τους φίλους του. Όμως, η πρόσκληση έγινε γνωστή και στο διαδίκτυο και στο πάρτι τελικά πήγαν περισσότεροι από όσους περίμενε. Αυτός που τον… πρόδωσε ήταν ο γείτονας ο οποίος ειδοποίησε τους γονείς του και εκείνοι με τη σειρά τους επέστρεψαν εσπευσμένα από τις διακοπές τους.

Με την εικόνα του σπιτιού να θυμίζει… εμπόλεμη ζώνη οι γονείς αποφάσισαν να καλέσουν την αστυνομία για να συλληφθεί ο υπαίτιος. Δηλαδή, ο γιος τους.

«Ειδοποίησα την αστυνομία αμέσως. Φαντάζομαι ότι δεν θα το έκανε άλλη μητέρα αλλά εγώ το έκανα διότι πρέπει κάποια στιγμή να μεγαλώσει. Είπα στους αστυνομικούς να τον κρατήσουν στο κελί όλο το βράδυ. Η κατάσταση στο σπίτι ήταν χαοτική. Ήταν λες και έτρεχαν άγρια ζώα. Ο πατέρας του είπε ότι δεν θα του ξαναμιλήσει» ανέφερε η 49χρονη μητέρα.

Την επόμενη ημέρα ο 18χρονος κάθισε στο σκαμνί του δικαστηρίου προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του. Ο συνήγορός του επικέντρωσε την υπεράσπισή του στο καθαρό ποινικό μητρώο και υποστήριξε ότι οι φίλοι του τον έπεισαν να κάνει το πάρτι, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Οι συνομήλικοι φίλοι του τον πίεσαν να κάνει πάρτι όταν οι γονείς του έφυγαν. Εκείνος προσκάλεσε μόνο τέσσερις φίλους αλλά έγινε γνωστό στο Facebook, το Snapchat, το Instagram και το twitter. Έτσι εμφανίστηκαν πάρα πολλά άτομα και το αλκοόλ έρεε άφθονο. Συνεπώς, υπήρξαν πολλές καταστροφές σε αντικείμενα του σπιτιού».

Τελικά ο 18χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ενός έτους. Επίσης θα πληρώσει 200 λίρες ως αποζημίωση. Το χειρότερο είναι όμως ότι θα πρέπει να πείσει τον πατέρα του να τον συγχωρέσει καθώς εκείνος ήταν πιο αυστηρός και τον απέλυσε από την οικοδομική εταιρεία της οικογένειας.

 

 

 


σχετικα αρθρα