current views are: 6

14 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση08:21

Σοκάρει το ατύχημα Αμερικανίδας αθλήτριας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες!

«Απλά δεν μπορούσα να σταματήσω» είπε η Σουίνι και σημείωσε ότι δεν πήρε καλά τις στροφές στην πίστα.

Δημοσίευση 08:21’

«Απλά δεν μπορούσα να σταματήσω» είπε η Σουίνι και σημείωσε ότι δεν πήρε καλά τις στροφές στην πίστα.

Σοκ προκαλεί το ατύχημα της Αμερικανίδας αθλήτριας Έμιλι Σουίνι στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Πιονγκτσάνγκ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η αθλήτρια φεύγει με ταχύτητα και να πέφτει πάνω στα τοιχώματα της πίστας του λούτζ.

Η κάμερα δείχνει τη Σουίνι να κάνει τη διαδρομή της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το έλκηθρό της κινούνταν με 100 χιλιόμετρα όταν ξέφυγε από τον έλεγχο. Η Σουίνι χτύπησε στα προστατευτικά τοιχώματα.

Στις εξέδρες, η μητέρα της, παρακολουθούσε με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Κανείς δεν ήξερε τι ακριβώς είχε συμβεί και σε τι κατάσταση ήταν η 24χρονη αθλήτρια.

Όταν οι άνθρωποι της ομάδας των ΗΠΑ έτρεξαν στο σημείο όπου βρισκόταν η Έμιλι Σουίνι, με ανακούφιση είδαν την νεαρή αθλήτρια να έχει τις αισθήσεις της. Σηκώθηκε και μπορούσε να περπατήσει μόνη της αν και ήταν εμφανές πως πονούσε από την πτώση.

Δέκα λεπτά μετά το ατύχημά της, περπάτησε ως τον τερματισμό, όπου της έγινε ένας πρώτος έλεγχος. Δεν είχε όμως κάποιο κάταγμα. Μόνο κάποιες μελανιές. Μεταφέρθηκε φυσικά στο νοσοκομείο του Ολυμπιακού Χωριού για να της γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ομοσπονδία Λούτζ, η Σουίνι είχε προβλήματα και στις πίστες 8 και 9 νωρίτερα.

Έμινι Σουίνι: Δεν μπορούσα να σταματήσω!

Η νεαρή αθλήτρια, μετά την πρώτη εξέταση στο σημείο του τερματισμού, θέλησε να περπατήσει μέχρι στη μεικτή ζώνη. Ήθελε να δείξει σε όλους πως ήταν καλά. Και έκανε δηλώσεις στο NBC, το κανάλι που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης των Αγώνων.

«Απλά δεν μπορούσα να σταματήσω» είπε η Σουίνι και σημείωσε ότι δεν πήρε καλά τις στροφές στην πίστα. «Σας ευχαριστώ για τη στήριξη. Ξέρω ότι είμαι καλύτερη απ’ αυτό αλλά συμβαίνουν αυτά», τόνισε.


σχετικα αρθρα