current views are: 10

15 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση08:28

Σε τροχαίο ενεπλάκη η συνοδεία του Τριντό – Τρεις τραυματίες

Ο πρωθυπουργός του Καναδά δεν τραυματίστηκε, αφού το αυτοκίνητο που τον μετέφερε δεν ενεπλάκη στο τροχαίο.

Δημοσίευση 08:28’

Ο πρωθυπουργός του Καναδά δεν τραυματίστηκε, αφού το αυτοκίνητο που τον μετέφερε δεν ενεπλάκη στο τροχαίο.

Η αυτοκινητοπομπή που συνόδευε τον Καναδό πρωθυπουργό, Τζάστιν Τριντό σε Vip πάρτυ στο Λος Άντζελες, ενεπλάκη σε τροχαίο, απολογισμό τρεις τραυματίες.

Ο κ.Τριντό κατευθυνόταν σε δεξίωση με τους γεννημένους στον Καναδά VIP του Χόλιγουντ, στο Χάνκοκ Παρκ, στο Γενικό Προξενείο, όπου ήταν επίσης προσκεκλημένοι οι ηθοποιοί, Νία Βαρντάλος, Σεθ Ρόγκεν, Ντέιβιντ Στέινμπεργκ, ο σκηνοθέτης Νόρμαν Τζούισον, καθώς και ο δήμαρχος του Λος Άντζελες, Έρι Καρτσέτι.

Ο Τζάστιν Τριντό μίλησε νωρίτερα σε εκδήλωση στη Προεδρική Βιβλιοθήκη Ρόναλντ Ρίγκαν και εν συνεχεία μετέβαινε στο πάρτυ. Ο Τριντό δεν τραυματίστηκε, αφού το όχημα στο οποίο επέβαινε δεν ενεπλάκη στο τροχαίο, αλλά η αυτοκινητοπομπή ακινητοποιήθηκε για κάποια ώρα.

Στο ατύχημα τραυματίστηκε ένας αξιωματικός της αστυνομίας της Καλιφόρνια, ο οποίος συνόδευε την αυτοκινητοπομπή του Καναδού πρωθυπουργού. Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο αστυνομικός συγκρούστηκε με όχημα με οδηγό μία γυναίκα και επιβάτη το γιο της. Και οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Οικοδεσπότης ήταν ο Γενικός Πρόξενος του Καναδά, Τζέιμς Βιλένβ. Πηγή ανέφερε στο Page Six ότι ο πρωθυπουργός «τα κατάφερε, αν και λίγο αργά… ήταν σπουδαίο πάρτι».

 

 


σχετικα αρθρα