current views are: 12

1 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση16:03

«Μπλε Φάλαινα»: Αυτοκτόνησε 12χρονη με εντολή διαχειριστή του «παιχνιδιού»

Βρέθηκε νεκρή σε αχυρώνα στο σπίτι της

Δημοσίευση 16:03’

Βρέθηκε νεκρή σε αχυρώνα στο σπίτι της

Λίγες ώρες πριν από την αυτοκτονία της, η 12χρονη Anastasia Kysluk, παρακολουθούσε βίντεο ανθρώπων που κρεμάστηκαν και έψαχνε πληροφορίες για τον καλύτερο τύπο σχοινιού.

Εκπρόσωπος των αρχών ανέφερε ότι ήταν μέλος του παιχνιδιού αυτοκτονίας «Μπλε Φάλαινα» ενώ φαίνεται πως κρεμάστηκε στον αχυρώνα στο σπίτι της στην Ουκρανία αφού πήρε εντολή από τον ηγέτη της ομάδας.

Η Μπλε Φάλαινα είναι παιχνίδι που ενθαρρύνει νέους να αυτοκτονήσουν. Πιστεύεται ότι ένας διαχειριστής ομάδας δίνει εντολές που πρέπει τα μέλη να ολοκληρώσουν σε 50 μέρες.

Ανάμεσα σε αυτά που πρέπει να κάνουν περιλαμβάνεται ο αυτοτραυματισμός, η παρακολούθηση ταινιών τρόμου και το να ξυπνάνε σε ασυνήθιστες ώρες. Αυτά όμως βαθμιαία γίνονται πιο ακραία.

Σε κατάσταση ΣΟΚ η οικογένεια και οι φίλοι της

Οι χειριστικοί διαχειριστές την 50ή μέρα του παιχνιδιού «Μπλε Φάλαινα» δίνουν στους νέους οδηγίες να αυτοκτονήσουν. Το άψυχο σώμα της 12χρονης βρέθηκε από τους παππούδες της με τους οποίους ζούσε ενώ η μητέρα της δούλευε στην Πολωνία.

Οι σοκαρισμένοι φίλοι της 12χρονης δήλωσαν ότι δεν είχαν παρατηρήσει τίποτα περίεργο στη συμπεριφορά της πριν βάλει τέλος στη ζωή της.

«Μία μέρα πριν από το θάνατο της, μιλούσε μαζί μου στο Διαδίκτυο και ρωτούσε ποια ήταν η σχολική εργασία μας» είπε φίλη της 12χρονης και πρόσθεσε: «Όλα φαίνονταν καλά. Την επόμενη μέρα έμαθα ότι κρεμάστηκε. Είμαι ακόμα σοκαρισμένη».


σχετικα αρθρα