current views are: 15

8 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση17:55

Βουλευτής του Ερντογάν έβαλε τα γέλια σε κηδεία λοχία που σκοτώθηκε στο Αφρίν

Οι χρήστες των social media κάνουν λόγο για ανηθικότητα και ασέβεια

Δημοσίευση 17:55’

Οι χρήστες των social media κάνουν λόγο για ανηθικότητα και ασέβεια

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία με τις φωτογραφίες του Μουράτ Ντεμίρ, που κάνουν τον γύρο των social media. Ο βουλευτής του κόμματος του Ερντογάν παρευρέθηκε στην κηδεία του λοχία Αρίφ Ντεμιρέλ, που έχασε τη ζωή του στο Αφρίν.

Οι χρήστες των social media κάνουν λόγο για ανηθικότητα και ασέβεια. Και όταν ο Μουράτ Ντεμίρ αποφάσισε να τοποθετηθεί για αυτές τις εξοργιστικές εικόνες, έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα, καθώς δήλωσε πως «σίγουρα δεν είναι μια κατάσταση για την οποία να σκεφτώ να ζητήσω συγγνώμη»!

Από την πλευρά του, το ΑΚΡ έσπευσε να κατηγορήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, CHP, για μεθόδους δυσφήμισης.

Στις 20 Ιανουαρίου το γενικό επιτελείο στρατού της Τουρκίας ανακοίνωσε επισήμως την έναρξη της επιχείρησης «Κλάδος Ελαίας» εναντίον των Κούρδων ανταρτών στην περιοχή του Αφρίν, στη Συρία. Από τότε μέχρι σήμερα χιλιάδες ανθρώπινες ζωές χάθηκαν.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει την προπαγάνδα του, λέγοντας συνεχώς πως οι Τούρκοι στρατιώτες που θα δώσουν το αίμα τους για την πατρίδα, θα γίνουν «μάρτυρες».

Ένας από τους «μάρτυρες», ο λοχίας Αρίφ Ντεμιρέλ, κηδεύτηκε πριν από λίγες ημέρες στην πατρίδα του. Το παρών στην κηδεία, έδωσε μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΑΚΡ (σ.σ. το κόμμα του Ερντογάν), Μουράτ Ντεμίρ, ο οποίος έκλαψε… από τα γέλια. 

 


σχετικα αρθρα