ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ με όψη... γουρουνιού στο εξώφυλλο του περιοδικού New York

Δημοσίευση 3 Απριλίου 2018, 09:30 / Ανανεώθηκε 3 Απριλίου 2018, 09:15
Ο Τραμπ με όψη... γουρουνιού στο εξώφυλλο του περιοδικού New York
Facebook Twitter Whatsapp

Το άρθρο για τη διαφθορά και οι επικρίσεις

"Δεν είναι η σκευωρία, δεν είναι η ανικανότητα, δεν είναι η βιαιότητα, είναι η διαφθορά ηλίθιε" με αυτόν τον αιχμηρό τίτλο και φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ, με την όψη γουρουνιού, κυκλοφόρησε το περιοδικό New York.

Ο δημοσιογράφος που υπογράφει το κεντρικό άρθρο του περιοδικού επικρίνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ γιατί επιτρέπει στην απληστία του να υπαγορεύει και να διαφθείρει όλες τις πλευρές της προεδρίας του.

«Από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του ο Τραμπ, η υπόσχεσή του να αγνοήσει τα προσωπικά του συμφέροντα ξεχάστηκε σχεδόν παντελώς, χάθηκε μέσα σ’ έναν αποπροσανατολιτιστικό κυκλώνα ατελείωτων ειδήσεων. Δεν είναι απλώς ένα νοσηρό αστείο, αλλά ένα σοβαρό πρόβλημα για την αντιπολίτευση ότι όλες οι κακές ειδήσεις για τον Τραμπ συνεχίζουν να επικαλύπτονται από άλλες κακές ειδήσεις για τον Τραμπ. Όχι μόνον δεν προσπάθησε ο Τραμπ να βελτιώσει το ηθικό επίπεδο, αλλά αυτός κι η κυβέρνησή του παραβίασαν φανερά όλες τις υφιστάμενες κατευθυντήριες γραμμές. Λομπίστες είναι σπαρμένοι σε κάθε υπηρεσία “εποπτεύοντας” τους πρώην εργοδότες τους και χαράσσοντας κανόνες που ευνοούν αφεντικά εις βάρος εργαζομένων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εις βάρος καταναλωτών» », γράφει ο αρθρογράφος Τζόναθαν Τσάιτ.

Το περιοδικό προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, με κάποιους να ζητούν να κλείσει, άλλους να το χαρακτηρίζουν κακόγουστο, και άλλους να μιλάνε για πετυχημέο εξώφυλλο.