ΔΙΕΘΝΗ

Ανατροπή στη Λευκωσία: Σε διαφορετικό χώρο και χρόνο η δολοφονία του ζευγαριού

Δημοσίευση 24 Απριλίου 2018, 13:08 / Ανανεώθηκε 24 Απριλίου 2018, 16:00
Ανατροπή στη Λευκωσία: Σε διαφορετικό χώρο και χρόνο η δολοφονία του ζευγαριού
Facebook Twitter Whatsapp

Ανατροπές στο σκηνικό του άγριου εγκλήματος έξι μέρες μετά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λίγες ώρες πριν την κηδεία του ζευγαριού, που δολοφονήθηκε στον Στρόβολο Λευκωσίας, έρχονται στο φως νέα στοιχεία που ανατρέπουν τα αρχικά σενάρια.

Πληροφορίες της "Καθημερινής Κύπρου" κάνουν λόγο για διαφορετικό χρόνο αλλά και χώρο που διαπράχθηκε το διπλό φονικό. Από τις έρευνες που έχουν γίνει προκύπτει ότι η δολοφονία του ζευγαριού δεν διαπράχθηκε στο ίδιο χώρο - υπνοδωμάτιό τους όπως είναι γνωστό μέχρι σήμερα. Ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι εισήλθαν στην οικία χωρίς να υπάρξει παραβίαση και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από το ζευγάρι, ωστόσο από εδώ και πέρα τα γεγονότα διαφοροποιούνται. Η Ντίνα Σεργίου δέχθηκε την επίθεση την ώρα που κοιμόταν στο υπνοδωμάτιό τους, ενώ ο σύζυγός της την ώρα εκείνη βρισκόταν στο ισόγειο την μονοκατοικίας όπου τον είχε πάρει ο ύπνος στον καναπέ του σαλονιού.

Ο Χατζηγεωργίου ξύπνησε από το θόρυβο που φαίνεται να προκλήθηκε στον πάνω όροφο άφησε στον καναπέ την κουβέρτα με την οποία ήταν σκεπασμένος και άρχισε να ανεβαίνει τα σκαλιά. Καθώς ανέβαινε φαίνεται να αιφνιδιάστηκε από τον δράστη ή τους δράστες οι οποίοι τον έσπρωξαν με αποτέλεσμα να βρεθεί στο ισόγειο της κατοικίας. Το σημείο αυτό ήταν εκεί που ξεκινούσαν οι σκάλες και όπου φαίνεται  να δέχθηκε την άγρια επίθεση με μαχαίρι. Στο σημείο εκείνο εντοπίσθηκε από τους ανακριτές όταν εισήλθαν στην μονοκατοικία. 

Πάντως είναι αξιοπερίεργο ότι οι κάμερες της γειτονιάς δεν κατέγραψαν την προσέλευση ή αποχώρηση κουκουλοφόρων κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι γνώριζαν την περιοχή.