ΔΙΕΘΝΗ

Παραμένει άφαντη η Μελάνια Τραμπ - Δεν θα παραστεί στη G7 και στη σύνοδο κορυφής με τη Β. Κορέα

Δημοσίευση 4 Ιουνίου 2018, 10:39 / Ανανεώθηκε 4 Ιουνίου 2018, 10:39
Παραμένει άφαντη η Μελάνια Τραμπ - Δεν θα παραστεί στη G7 και στη σύνοδο κορυφής με τη Β. Κορέα
Facebook Twitter Whatsapp

Έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση από τις 10 Μαΐου

Δεν θα παραστεί στη σύνοδο κορυφής της G7 που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα στο Κεμπέκ του Καναδά, ούτε θα παραστεί στην προγραμματισμένη σύνοδο κορυφής με τη Βόρεια Κορέα στις 12 Ιουνίου στη Σιγκαπούρη, η σύζυγός του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Τα σενάρια έχουν φουντώσει, ενώ αρκετά είναι τα μέσα ενημέρωσης που... μετράνε τιες μέρες της "εξαφάνισής της". Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση από τις 10 Μαΐου, όταν συνόδευσε τον σύζυγό της στην υποδοχή των τριών Αμερικανών που απελευθερώθηκαν από το καθεστώς της Βόρειας Κορέας. Υποβλήθηκε σε εγχείρηση στις 14 Μαΐου για τη θεραπεία ενός καλοήθους προβλήματος στο νεφρό και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 19 Μαΐου.

"Δεν θα παραστεί στη G7, ούτε σχεδιάζει να ταξιδέψει στη Σιγκαπούρη αυτή τη φορά", δήλωσε η εκπρόσωπός της Στέφανι Γκρίσαμ. Η Μελάνια Τραμπ είχε ταξιδέψει πέρυσι στην Ιταλία για να παραστεί στη σύνοδο της G7, της Ομάδας των Επτά ισχυρότερων οικονομιών του πλανήτη (Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Βρετανία και ΗΠΑ).

Στις 30 Μαΐου, η Μελάνια Τραμπ έγραψε στο Twitter ότι "βρίσκεται στον Λευκό Οίκο με την οικογένειά της, αισθάνεται υπέροχα και εργάζεται για τα παιδιά και τον αμερικανικό λαό", θέλοντας έτσι να δώσει τέλος σε φημολογίες για την απουσία της.

Ένας ρεπόρτερ του δικτύου CNBC έγραψε στο Twitter ότι είδε την Πρώτη Κυρία στον Λευκό Οίκο στις 29 Μαΐου με τις βοηθούς της.