current views are: 9

12 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση08:32

Συνελήφθη η Στόρμι Ντάνιελς μέσα σε στριπτιζάδικο

«Απλά λέω ότι η πελάτισσά μου @StormyDaniels συνελήφθη στο Κολόμπο του Οχάιο. Ήταν στημένο και με πολιτικό κίνητρο»

Δημοσίευση 08:32’

«Απλά λέω ότι η πελάτισσά μου @StormyDaniels συνελήφθη στο Κολόμπο του Οχάιο. Ήταν στημένο και με πολιτικό κίνητρο»

Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ, που εμπλέκεται σε σκάνδαλο με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, συνελήφθη χθες Τετάρτη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Μάικλ Αβενάτι, σε στριπτιζάδικο του Οχάιο.

Η Ντάνιελς συνελήφθη κατά τη διάρκεια του σόου της “Make America Horny Again”, στο Κολόμπους του Οχάιο, από αστυνομικούς με πολιτικά. Το σόου αυτό το έχει παρουσιάσει σε σχεδόν 100 στριπτιζάδικα ανά τις ΗΠΑ.

Ο Αβενάτι εξήγησε ότι η πελάτισσά του συνελήφθη επειδή φέρεται ότι επέτρεψε να την αγγίξουν πελάτες με «μη σεξουαλικό τρόπο».

Σύμφωνα με τη νομοθεσία του Οχάιο, ένας εργαζόμενος που εμφανίζεται τακτικά γυμνός ή ημίγυμνος σε μία σεξουαλικά προσανατολισμένη επιχείρηση δεν επιτρέπεται να αφήνει να τον αγγίζουν πελάτες ούτε πρόσωπο που δεν είναι είναι μέλος της οικογένειάς του.

«Απλά λέω ότι η πελάτισσά μου @StormyDaniels συνελήφθη στο Κολόμπο του Οχάιο.Ήταν στημένο και με πολιτικό κίνητρο. Δείχνει απόγνωση. Θα πολεμήσουμε όλες τις ψευδείς κατηγορίες. #Basta», έγραψε ο δικηγόρος της στο Twitter.

Ο δικηγόρος δήλωσε επίσης ότι ευελπιστεί πως η πελάτισσά του θα αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση.

Η Ντάνιελς ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλική επαφή με το Τραμπ το 2006, ενώ ήταν παντρεμένος με τη Μελάνια Τραμπ.

Πηγή: AFP, DPA, ΑΠΕ


σχετικα αρθρα