31 Ιουλίου 2020
Δημοσίευση09:10

Καντέρ: «Ο φασίστας Ερντογάν βάζει να με απειλούν» – Δέχεται εμετικά μηνύματα: «Έλληνα μπάσταρδε θα σου κόψουμε το κεφάλι»

Τέσσερα από τα «χιλιάδες απειλητικά μηνύματα» που δέχεται από υποστηρικτές του Ερντογάν, δημοσίευσε ο Τούρκος σέντερ των Σέλτικς.

Δημοσίευση 09:10’
0okcs1596186803044 scaled

Τέσσερα από τα «χιλιάδες απειλητικά μηνύματα» που δέχεται από υποστηρικτές του Ερντογάν, δημοσίευσε ο Τούρκος σέντερ των Σέλτικς.

Η κόντρα Ενές Καντέρ και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζεται, με τον διάσημο NBAερ να παίρνει θέση για τις προκλητικές κινήσεις του τούρκου προέδρου στο σύνολό τους.

Την Πέμπτη, οι χρήστες του Twitter έγιναν «μάρτυρες» ενός ακόμα επεισοδίου, με τον σέντερ των Σέλτικς να δημοσιεύει στον λογαριασμό του ορισμένα από τα μηνύματα μίσους που δέχεται από οπαδούς του Ερντογάν.

«Είσαι π….νας γιος, θα πεθάνεις. Η εντολή για να σου κόψουμε το κεφάλι έχει δοθεί», ανέφερε το πρώτο μήνυμα. «Θα σε σκοτώσω π…νας γιε. Έλληνα μπάσταρδε, π…νας γιε, θα σε μαχαιρώσω, θα σου δέσω τα χέρια στα πόδια και θα σε πετάξω στη θάλασσα» έγραφε το δεύτερο μήνυμα.

«Θα πεθάνεις Ενές και θα πετάξουμε το πτώμα σου στα γουρούνια» αναφέρει το τρίτο μήνυμα. «Θα σε σκοτώσω παλιόσκυλο. Ο Ερντογάν θα σε διαλύσει. Ο πρόεδρος θα κάνει ό,τι χρειάζεται, ηρέμησε π…νας γιε», ήταν το περιεχόμενο του τέταρτου μηνύματος.

Από την πλευρά του, ο Καντέρ έγραψε στη δημοσίευση: «Ο φασίστας Ερντογάν χρησιμοποιεί τους βλάκες του για να μου στέλνουν απειλητικά μηνύματα. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα χιλιάδες που λαμβάνω καθημερινά. Δεν θα σταματήσω μέχρι κάθε αθώα ψυχή να αποφυλακιστεί. Έχω μπει στο μυαλό σου τύραννε Ερντογάν και δεν πληρώνω και ενοίκιο».


σχετικα αρθρα