20 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση09:50

Κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα εστιατόρια του διάσημου σεφ Τζέιμι Όλιβερ

Το stake house «Βarbecoa» που βρίσκεται στην Πικαντίλι να κλείνει και πάλι, ένα μόλις χρόνο μετά το εκ νέου λανσάρισμά του.

Δημοσίευση 09:50’
oliverj

Το stake house «Βarbecoa» που βρίσκεται στην Πικαντίλι να κλείνει και πάλι, ένα μόλις χρόνο μετά το εκ νέου λανσάρισμά του.

Η κρίση ως φαίνεται “χτύπησε την πόρτα” του διάσημου σεφ Τζέιμι Όλιβερ, καθώς μπαίνει “λουκέτο” σε δύο εστιατόριά του στο Λονδίνο

Πληροφορίες που μεταδίδει το BBC, θέλουν το stake house «Βarbecoa» που βρίσκεται στην Πικαντίλι να κλείνει και πάλι, ένα μόλις χρόνο μετά το εκ νέου λανσάρισμά του. Το άλλο εστιατόριο της ίδιας αλυσίδας που βρίσκεται κοντά στον Καθεδρικό του Αγίου Παύλου.

Οι επιχειρηματικές κινήσεις του Τζέιμς Ολιβερ έρχονται μετά από απόφασή του σύμφωνα με το BBC να προβεί σε περικοπές. Η επιχείρηση «Jamie Oliver Restaurant Group» είχε ήδη αρχίσει να μειώνει τα κόστη της σε άλλες περιοχές, παρά το γεγονός ότι ο σεφ επένδυσε τρία εκατομμύρια λίρες από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στην επιχείρηση τον Δεκέμβριο του 2017 για να τη στηρίξει.

Τον περασμένο μήνα ο διάσημος μάγειρας ανακοίνωσε την πρόθεσή του να κλείσει 12 από τα 37 υποκαταστήματα της αλυσίδας εστιατορίων “Jamie’s Italian” στο Μπαθ, το Μπρίστολ και το Λονδίνο μεταξύ άλλων πόλεων.