28 Μαΐου 2020
Δημοσίευση04:29

Μαρτυρία πρώην «σκλάβας» του Έπσταϊν «καίει» τον Πρίγκιπα Άντριου: «Οι κόρες μου δεν απέχουν πολύ από την ηλικία σου»

Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του παιδόφιλου αυτόχειρα «καίει» τον πρίγκιπα Άντριου, καθώς τον εμφανίζει να λέει σε «σκλάβα» του Έπσταϊαν ότι είναι πολύ κοντά στην ηλικία των κορών του, πριν προχωρήσουν σε ερωτικές περιπτύξεις.

Δημοσίευση 04:29’
ef3551590640335967

Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του παιδόφιλου αυτόχειρα «καίει» τον πρίγκιπα Άντριου, καθώς τον εμφανίζει να λέει σε «σκλάβα» του Έπσταϊαν ότι είναι πολύ κοντά στην ηλικία των κορών του, πριν προχωρήσουν σε ερωτικές περιπτύξεις.

Μια αποκαλυπτική μαρτυρία για τον πρίγκιπα Άντριου φιλοξενείται σε νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή του παιδόφιλου Τζέφρι Έπσταϊν, η οποία «δείχνει» τον πρίγκιπα Άντριου.

Όπως αναφέρει η Βιρτζίνια Ρόμπερτς, πριν από το σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου, εκείνος της έκανε αστεία για την ηλικία της και φέρεται να της είπε ότι «οι κόρες μου δεν απέχουν πολύ από την ηλικία σου, είναι λίγο νεότερες». Η ίδια, θυμάται ότι η πρώτη της συνάντηση με τον πρίγκιπα ήταν στο Λονδίνο, με το εκείνον ωστόσο να επιμένει ότι δεν θυμάται τίποτα από καμία συνάντηση.

Η Ρόμπερτς, στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του παιδόφιλου Έπσταϊν διηγείται πώς συνάντησε τον Δούκα το 2001, στο αρχοντικό συνεργάτη του Έπσταϊν, πριν από ένα παιχνίδι γρίφων που επρόκειτο να παίξουν. Όπως είπε, ο συνεργάτης του Έπσταϊν ρώτησε τον πρίγκιπα Άντριου «πόσο χρονών νομίζεις ότι είναι» δείχνοντας τη Ρόμπερτς με εκείνον να απαντά «17».

Το πάρτι και η σεξουαλική κακοποίηση

Η καταγγέλλουσα εξιστόρησε μια σειρά από γεγονότα που είδε στο πάρτι της, με τη συντροφιά του πρίγκιπα σε ένα ιδιωτικό κλαμπ του Λονδίνου, πριν επιστρέψει στο αρχοντικό, στα δυτικά της πόλης.

«Βγήκαμε έξω τη νύχτα, στο κλαμπ Τραμπ στο Λονδίνο», τόνισε προσθέτοντας ότι ο πρίγκιπας Άντριου χόρευε και ίδρωνε πολύ, κάτι που ήταν «αηδιαστικό. Επιστρέψαμε στο αρχοντικό και πήγαμε στον πάνω όροφο».

«Έχω μαζί μου αυτή τη μικρή κίτρινη κάμερα Kodak και ζήτησα από τον Τζέφρι να μας βγάλει φωτογραφία με τον πρίγκιπα Άντριου», θυμάται, ενώ ο συνεργάτης του αυτόχειρα Ghislaine Maxwell και ιδιοκτήτης του αρχοντικού ήταν πίσω της.

«Μου είπε ότι θα κάνεις γι’ αυτόν ό,τι κάνεις για τον Τζέφρι και με χτύπησε. Αμέσως μετά τη λήψη της φωτογραφίας, κακοποιήθηκα σεξουαλικά από τον πρίγκιπα Άντριου για πρώτη φορά», λέει.

Ακόμα μια νεαρή στο νησί του Έπσταιν

Η σειρά εγείρει κι άλλα ερωτήματα για τον πρίγκιπα, καθώς μία πρώην εργαζόμενη στο υπερπολυτελές ιδιωτικό νησί του Έπσταϊν τον είδε να βρίσκεται δίπλα σε ένα τόπλες νεαρό κορίτσι που βρισκόταν σε μία πισίνα.

Οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ μίλησαν επίσης με τον 70χρονο πρώην εργαζόμενο στο νησί Στιβ Σκάλι, που ισχυρίζεται ότι είδε τον πρίγκιπα Άντριου να φιλάει την Βιρτζίνια Ρόμπερτς.

Ο πρώην εργαζόμενος αναφέρει ότι είδε τον Άντριου με μια ξανθιά γυναίκα που φορούσε μπικίνι στην πισίνα και ότι δεν αναγνώρισε ποια ήταν τότε, αλλά ήταν νέα.

«Ήταν περίπου το 2004, είδα τον πρίγκιπα Άντριου (στο νησί). Βρισκόταν στην πισίνα. Μαζί του ήταν ένα άγνωστο για μένα τότε κορίτσι. Ήταν νέα και ήταν τόπλες» λέει, προσθέτοντας ότι με τον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ έπαιζαν ερωτικά παιχνίδια.

Η αναγνώριση του θύματος

Ο Σκάλι κλήθηκε αργότερα στις έρευνες για τον Έπσταϊν, και του έδειξαν φωτογραφίες της Ρόμπερτς όταν ήταν νεότερη. «Μου έδειξαν πολλές φωτογραφίες νεαρών κοριτσιών. Μου έδειξαν και μία φωτογραφία της Βιρτζίνια Ρόμπερτς, αλλά ήταν τωρινή και δεν μπορούσα να την ταυτοποιήσω» λέει.

Ωστόσο, όταν είδε τη φωτογραφία του πρίγκιπα Άντριου με την Ρόμπερτς στο αρχοντικό, τότε συνειδητοποίησε ότι ήταν η ίδια κοπέλα με αυτή στην πισίνα.

«Ήταν αυτή που φορούσε το κάτω μόνο μέρος του μπικίνι. Αλλά είμαι βέβαιος ότι ήταν η φωτογραφία της», λέει.

 


σχετικα αρθρα