8 Οκτωβρίου 2021
Δημοσίευση09:01

Ουκρανία: Βουλευτής που μετείχε σε έρευνα για διαφθορά πέθανε μέσα σε ταξί

Καρδιακή προσβολή υπέστη, σύμφωνα με την εισαγγελία, ο βουλευτής που αισθάνθηκε αδιαθεσία και πέθανε μέσα σε ταξί -αυτός μετείχε σε έρευνα για διαφθορά.

Δημοσίευση 09:01’
cerah1633683909176

Καρδιακή προσβολή υπέστη, σύμφωνα με την εισαγγελία, ο βουλευτής που αισθάνθηκε αδιαθεσία και πέθανε μέσα σε ταξί -αυτός μετείχε σε έρευνα για διαφθορά.

Ένας νεαρός Ουκρανός βουλευτής, που μετείχε σε έρευνα για διαφθορά στον αμυντικό τομέα, αισθάνθηκε αδιαθεσία και πέθανε μέσα σε ταξί σήμερα το πρωί, έπειτα από καρδιακή προσβολή που υπέστη, σύμφωνα με την εισαγγελία.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο 33χρονος βουλευτής Αντόν Πολιακόφ ανήκε στο κόμμα “Για το Μέλλον”, μετά την αποσκίρτησή του από το κυβερνών κόμμα “Υπηρέτης του Λαού” και ήταν μέλος κοινοβουλευτικής επιτροπής κατά της διαφθοράς. Η διαφθορά είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της Ουκρανίας και συνιστά εμπόδιο στην προσπάθειά της να ενταχθεί στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Το γραφείο του γενικού εισαγγελέα ανακοίνωσε ότι ο Πολιακόφ βρέθηκε αναίσθητος στο πίσω κάθισμα ενός ταξί, αφότου αυτό το σταμάτησε αστυνομική περίπολος για τροχαία παράβαση.

Ο οδηγός δήλωσε ότι ο επιβάτης μπήκε στο ταξί του κοντά σε στάση μέσων μαζικής μεταφοράς έξω από το κέντρο του Κιέβου και ότι μετά διαμαρτυρήθηκε ότι αισθάνεται αδιαθεσία, ότι έχει ναυτία, προστίθεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η εισαγγελία.

“Τιμαλφή, έγγραφα, ένα κινητό τηλέφωνο και χρήματα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν”, προσθέτει η εισαγγελία στην ανακοίνωσή της.

“Προκαταρκτικά οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο άνδρας αρρώστησε μέσα σε ταξί, οι γιατροί των επειγόντων περιστατικών κατέβαλαν προσπάθειες για την ανάνηψή του, αλλά διαπίστωσαν τον θάνατό του”, ανέφερε νωρίτερα η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.


σχετικα αρθρα