18 Αυγούστου 2022
Δημοσίευση09:05

Σάλος στη Φινλανδία με Σάνα Μάριν: Βίντεο από «άγριο πάρτι» – «Μακράν η πιο ανίκανη πρωθυπουργός που είχαμε ποτέ»

Η πρωθυπουργός αναγνώρισε ότι είχε καταναλώσει αλκοολούχα ποτά, αλλά όχι ναρκωτικά.

Δημοσίευση 09:05’
kyo1ha1660813675925

Η πρωθυπουργός αναγνώρισε ότι είχε καταναλώσει αλκοολούχα ποτά, αλλά όχι ναρκωτικά.

Έντονη κριτική δέχεται η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μάριν, μετά από βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media να κάνει πάρτι με φίλους της, επειδή «δεν δείχνει υπευθυνότητα για μια χώρα σε κρίση».

Τα βίντεο διέρρευσαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και δείχνουν την Μάριν και άλλους παρευρισκόμενους να χορεύουν και να τραγουδούν. Μερίδα της κοινής γνώμης της χώρας επιμένει ότι η συμπεριφορά της Σάνα Μαρίν δεν ταιριάζει με το αξίωμά της.

Σύμφωνα με τον Μαρίν, τα βίντεο είναι ιδιωτικά και γυρίστηκαν σε ιδιωτική κατοικία πριν από μερικές εβδομάδες. Διευκρίνισε ότι γνώριζε ότι βιντεοσκοπήθηκε, αλλά πίστευε ότι τα βίντεο θα παραμείνουν ιδιωτικά.

«Είμαι αναστατωμένη που αυτά τα βίντεο έχουν δημοσιοποιηθεί. Αφορούσαν εμένα να κάνω μια βραδινή έξοδο με φίλους. Κάνω πάρτι – ακόμα και έξαλλα – χορεύοντας και τραγουδώντας» εξήγησε η Μάριν.

Μετά το πάρτι η βραδιά συνεχίστηκε σε δύο ακόμη μπαρ στο Ελσίνκι, διευκρίνισε η Μάριν στα μέσα ενημέρωσης, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει ποιος μπορεί να διέρρευσε τα βίντεο.

Η πρωθυπουργός αναγνώρισε ότι είχε καταναλώσει αλκοολούχα ποτά, αλλά όχι ναρκωτικά.

“Προσωπικά, δεν πήρα ναρκωτικά, ούτε κατανάλωσα τίποτα άλλο εκτός από αλκοόλ. Χόρεψα, τραγούδησα και έκανα πάρτι – απολύτως νόμιμα πράγματα. Και δεν έχω βρεθεί ποτέ σε κατάσταση όπου να έχω δει ή να γνωρίζω άλλους [να χρησιμοποιούν ναρκωτικά]», είπε η Μάριν.

“Θέλω να δείξω ότι υπάρχουν απλοί άνθρωποι με συνηθισμένη ζωή σε αυτές τις θέσεις. Έχω οικογενειακή ζωή, έχω επαγγελματική ζωή και έχω ελεύθερο χρόνο να περάσω με τους φίλους μου. Βασικά όπως πολλοί άνθρωποι της ηλικίας μου” εξήγησε η Φινλανδή πρωθυπουργός.

Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν από το πάρτι όπως ήταν λογικό προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

Ένας από αυτούς που σχολίασαν αρνητικά το γεγονός είναι παρουσιαστής αθλητικής εκπομπής της χώρας, ο Αλέξι Βαλαβουόρι, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Αυτή είναι η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν. Κάποιοι λένε ότι είναι κουλ… ίσως μεταξύ άλλων εφήβων. Αλλά υπεύθυνη ηγέτης για μια χώρα σε κρίση; Είναι μακράν η πιο ανίκανη πρωθυπουργός που είχαμε ποτέ. Δεν ξέρει τίποτα. Πάρε το δερμάτινο σου μπουφάν και παραιτήσου. Ευχαριστώ».

«Αυτό το βίντεο παρουσιάζει την πρωθυπουργό της Φινλανδίας Μάριν Σάνα (μελαχρινή με λευκό παντελόνι & μαύρο τοπ) σε ιδιωτικό πάρτι. Η Φινλανδία υποφέρει από υψηλές τιμές ρεκόρ ηλεκτρικής ενέργειας, έλλειψη υγειονομικής περίθαλψης και επαγγελματιών φροντίδας ηλικιωμένων και έτσι περνάει η ηγέτιδα μας τον χρόνο της!», έγραψε ένας άλλος Φινλανδός στο Twitter.

«Η έγκυρη πρωθυπουργός μας χορεύει, την τελευταία μέρα, τα κορίτσια θέλουν να διασκεδάσουν, δεν ψήνουν κουάκερ. Εθνικό χρέος: 134.300.130.518,10 ευρώ», έγραψε μια γυναίκα από τη Φινλανδία, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε ότι οι φίλοι της ακούγονται στο βίντεο να φωνάζουν για κοκαΐνη.


σχετικα αρθρα