current views are: 1

8 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση14:49

Οριστικά στη θέση της Διαμαντή η Έλενα Παπαβασιλείου!

Τις δικές τους απαντήσεις έδωσαν Βαγγέλης Περρής και Έλενα Παπαβασιλείου, για την αντικατάσταση της Γιολάντας Διαμαντή από τον Sfera FM.

Δημοσίευση 14:49’
αρθρο-newpost

Τις δικές τους απαντήσεις έδωσαν Βαγγέλης Περρής και Έλενα Παπαβασιλείου, για την αντικατάσταση της Γιολάντας Διαμαντή από τον Sfera FM.

Τις δικές τους απαντήσεις έδωσαν Βαγγέλης Περρής και Έλενα Παπαβασιλείου, για την αντικατάσταση της Γιολάντας Διαμαντή από τον Sfera FM. Ο Βαγγέλης Περρής μάλιστα, φρόντισε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, λέγοντας:

«Μη βγάζετε εύκολα συμπεράσματα. Προφανώς και μου λείπει η Γιολάντα. Με έναν άνθρωπο που είστε και φίλοι, αν ξαφνικά αλλάξει αυτή η σχέση, δεν μπορώ να κάνω κάτι να επανορθώσω. Νομίζω πως ο,τι μπορούσα το έκανα. Είμαστε μπροστά σε μια φάση η οποία είναι καινούργια, και αυτή η καινούργια φάση δεν είναι αυτή που φαίνεται. Έχω αναλάβει κάποιες δεσμεύσεις τις οποίες και θα τηρήσω. Θεωρώ ότι είμαι υποχρεωμένος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν νοιάζομαι για τη Γιολάντα, ή ότι δεν θα βρω τη Γιολάντα στο επόμενο της ταξίδι. Το οποίο δεν ξέρω πότε θα είναι. Η Γιολάντα παραμένει πάρα πολύ σημαντικός άνθρωπος και επαγγελματικά και προσωπικά. Εγώ βοηθάω την Έλενα. Είμαι ο παλιός ο οποίος έχει έρθει να μάθει τα κόλπα του ραδιοφώνου στην Έλενα».

Από δίπλα και η Έλενα Παπαβασιλείου, η οποία χαρακτήρισε «δάσκαλο» τον Βαγγέλη Περρή:
«Χαίρομαι πολύ που έχω τον δάσκαλο Βαγγέλη. Έχω να μάθω πολλά. Περνάμε πολύ όμορφα, και είναι ωραία να ξυπνάς δίπλα του».

Μιλώντας για την απομάκρυνση της Γιολάντας Διαμαντή και την αντικατάσταση της από την ίδια, είπε:
«Δεν θα ήθελα να πάρω θέση σε αυτό. Εγώ στεναχωριέμαι, θέλω να είναι καλά, την σέβομαι και την εκτιμώ».

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Περρής πρόσθεσε πως δεν ήταν εκείνος που κάλεσε την Παπαβασιλείου στην εκπομπή:
«Δεν την πήρα εγώ τηλέφωνο. Απλά μου είπαν πως έχω κάποιες πιθανότητες συνεργασίες με την Έλενα. Χαίρομαι να την βλέπω και τα πρωινά να ξυπνάμε μαζί».

Τη χαρά της εξέφρασε για το νέο ξεκίνημα και η νεαρή παρουσιάστρια, προσθέτοντας πως «είναι κάτι εντελώς καινούργιο για μένα. Έχω έναν παιδικό ενθουσιασμό».

Υ.Γ.: «Χτύπησε» την κατάλληλη στιγμή η Έλενα…


σχετικα αρθρα