current views are: 2

24 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση16:29

Η δημόσια συγγνώμη του Λιάγκα στη Γιολάντα Διαμαντή

Μια κόντρα έληξε στον «αέρα» του «Πρωινού mou». Ο Γιώργος Λιάγκας και η Γιολάντα Διαμαντή είχαν μια κόντρα, με την ραδιοφωνική παραγωγό να τον «στολίζει» σε καθημερινή βάση μέσω της εκπομπής της.

Δημοσίευση 16:29’
αρθρο-newpost

Μια κόντρα έληξε στον «αέρα» του «Πρωινού mou». Ο Γιώργος Λιάγκας και η Γιολάντα Διαμαντή είχαν μια κόντρα, με την ραδιοφωνική παραγωγό να τον «στολίζει» σε καθημερινή βάση μέσω της εκπομπής της.

Μια κόντρα έληξε στον «αέρα» του «Πρωινού mou». Ο Γιώργος Λιάγκας και η Γιολάντα Διαμαντή είχαν μια κόντρα, με την ραδιοφωνική παραγωγό να τον «στολίζει» σε καθημερινή βάση μέσω της εκπομπής της. Σήμερα που η Γιολάντα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του εκείνος βρήκε ευκαιρία να την ρωτήσει για ποιο λόγο να τον βρίζει.

«Να σε ρωτήσω κάτι; Γιατί με βρίζεις;». Εκείνη κάνοντας ότι δεν τον άκουσε είπε απευθυνόμενη στη Φαίη Σκορδά: «Κοριτσάκι μου είσαι ήρωας και μου αρέσει το Πρωινό σου πολύ». Με τον παρουσιαστή να συνεχίζει να την ρωτάει: «Γιατί το πιστεύεις αυτό; Γιατί με βρίζεις ρε Γιολάντα;». «Δεν θυμάσαι; Πες μου μονό αυτό, δεν θυμάσαι;», τον ρώτησε εκείνη.

Τότε ο Λιάγκας αποκάλυψε ένα περιστατικό που τους συνέβη πριν μερικά χρόνια. «Θα πω εγώ πρώτα μια ιστορία. Είμαι φαντάρος στη Θεσσαλονίκη και έχω πάρει το αεροπλάνο να έρθω Αθήνα. Έχω μπει στο αεροπλάνο και δεν πετάει με τίποτα. Αναρωτιέμαι ποιον περιμένουμε. Τότε η Γιολάντα ήταν σταρ εμφανιζόταν στον Πρωινό Καφέ. Όλο το αεροπλάνο έβριζε για το τι γινόταν και βλέπουμε συνάμμενη, κουνάμενη την κυρία από δω». «Αυτά παιδιά είναι τα κομπλεξικά του Λιάγκα. Την πλήρωσα εγώ επειδή καθυστέρησε η παραγωγή να μαζέψει τα πράγματα», σχολίασε εκείνη.

Όμως εκείνη είχε άλλο λόγο που τον έβριζε και είπε τη δική της ιστορία. «Εγώ είμαι γέννημα-θρέμα στο Καλαμάκι και μου ζήτησαν να κατέβω υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις εκλογές. Ένα μεσημέρι έβλεπα τηλεόραση με τον άντρα μου και έβριζαν μια κοπέλα». Σχολίαζαν για το τι δουλειά έχει ένα μοντέλο στην πολιτική και ότι είναι αμόρφωτη. Έξαλλη τότε εκείνη τον πήρε τηλέφωνο και τον έβρισε. Κάτι που ο παρουσιαστής δεν θυμόταν και της ζήτησε δημόσια συγνώμη.

πηγή: gossip-tv.gr


σχετικα αρθρα