current views are: 1

30 Απριλίου 2012
Δημοσίευση09:51

Πόπη Τσαπανίδου: «Δεν ανήκω στους ακριβοπληρωμένους δημοσιογράφους»!

Μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ Πόπη Τσαπανίδου και αναφέρθηκε στον επαγγελματισμό που τη διακρίνει αλλά και σε άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Δημοσίευση 09:51’
αρθρο-newpost

Μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ Πόπη Τσαπανίδου και αναφέρθηκε στον επαγγελματισμό που τη διακρίνει αλλά και σε άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ Πόπη Τσαπανίδου και αναφέρθηκε στον επαγγελματισμό που τη διακρίνει αλλά και σε άγνωστες πτυχές της ζωής της. Σε ό, τι αφορά την AGB και το καθημερινό άγχος των παρουσιαστών για τα νούμερα τηλεθέασης, η ίδια διευκρίνισε: « είναι τουλάχιστον αστείο και εκτός εποχής να μιλάς για δικαίωση και νούμερα τηλεθέασης στις μέρες μας». 

Εν συνεχεία δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την επίθεση που δέχθηκε από τον ποιητή Ντίνο Χριστιανόπουλο, όταν ο δεύτερος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της. Δηλώνοντας ότι σέβεται απόλυτα το έργο του ποιητή, εξηγεί ότι έδειξε τον απαιτούμενο επαγγελματισμό εκείνη τη στιγμή: «Όπως μια πωλήτρια που μπορεί να της πέσει το πακέτο από τα χέρια, χαμογελάει και το αντιμετωπίζει με ψυχραιμία, έτσι κι εγώ». 

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο δημοσιογράφος της ζητά να δώσει μια απάντηση σε όσους κρίνουν τους ανθρώπους που δουλεύουν στην τηλεόραση, ότι είναι βολεμένοι. Η Πόπη Τσαπανίδου δεν διστάζει να πει ότι έχουν δίκιο, καθώς οι άνθρωποι που είναι στην τηλεόραση μπροστά πληρώνονται περισσότερο από ότι ο μέσος έλληνας αλλά αναφέρει και το «τρελό αντίτιμο», όπως το χαρακτηρίζει, το οποίο δεν είναι άλλο από την έκθεση των ανθρώπων αυτών στο «ανελέητο κυνηγητό των οποιονδήποτε».   

Ωστόσο, επισημαίνει το εξής: «Τουλάχιστον εγώ δεν ανήκω στην κατηγορία των δημοσιογράφων που έπαιρναν υπέρογκες αμοιβές. Δεν λέω πως δεν πληρώθηκα καλά, πληρώθηκα καλά αλλά για τα δικά μου standrards. Υπάρχουν όμως συνάδελφοι που παίρνουν περισσότερα όπως και η πλειοψηφία που παίρνουν λιγότερα».

Πέρα όμως, από μια καλή δημοσιογράφος, η Πόπη Τσαπανίδου είναι και γυναίκα. Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στην ζωή της; Είναι σημαντικός; «Απόλυτα σημαντικός!», απαντά και συμπληρώνει: «Αλλά ο μεγαλύτερος έρωτας είναι αυτός για τη ζωή. Να βλέπεις τα πάντα σαν να τα ζεις για πρώτη φορά, όχι να τα βαριέσαι επειδή τα έχεις ξανακάνει!»

πηγή: περιοδικό Celebrity


σχετικα αρθρα