current views are: 2

14 Μαΐου 2012
Δημοσίευση09:16

Παύλος – Μαρί Σαντάλ: Φωτογραφίζονται στην έπαυλή τους!

Σε ένα υπέροχο σπίτι στην εξοχή, ζουν ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ και τα πέντε παιδιά τους.

Δημοσίευση 09:16’
αρθρο-newpost

Σε ένα υπέροχο σπίτι στην εξοχή, ζουν ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ και τα πέντε παιδιά τους.

Σε ένα υπέροχο σπίτι στην εξοχή, ζουν ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ και τα πέντε παιδιά τους. Η επιχειρηματίας ανοίγει για πρώτη φορά το υπέροχο σπίτι της στο Λονδίνο και αποκαλύπτει μερικές από τις πιο όμορφες γωνιές του.

Κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο κατάλληλα ώστε να αποπνέει άνεση αλλά και πολυτέλεια, όπως αρμόζει σε μία πολυμελή οικογένεια, όπως είναι αυτή του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ. Γήινα χρώματα, ξύλο, υπέροχα υφάσματα και πανάκριβοι πίνακες μοντέρνων καλλιτεχνών κοσμούν τους χώρους του σπιτιού που εκτείνεται σε δύο ορόφους.

Κάθε παιδί έχει το δικό του δωμάτιο και έτσι η συμβίωση της οικογένειας είναι πολύ πιο εύκολη. Η ίδια η Mαρί Σαντάλ επίσης παραδέχεται σε συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό GG που φιλοξενεί και φωτογραφίες του σπιτιού πως αν και έχει νταντά για τα μικρότερα παιδιά της, θέλει να ασχολείται η ίδια μαζί τους αλλά και με το σπίτι καθώς διαφορετικά νιώθει αποκομμένη από την οικογένειά της.

πηγή: GG magazine