current views are: 1

28 Αυγούστου 2012
Δημοσίευση17:21

Ο λόγος που αναβλήθηκε ο γάμος Κοτοβός – Βιγκόπουλου!

Και ενώ σχεδόν όλα ήταν έτοιμα για τον γάμο του Αχιλλέα Βιγκόπουλου με την Νικόλ Κοτοβός, ήρθε και η αναβολή.

Δημοσίευση 17:21’
αρθρο-newpost

Και ενώ σχεδόν όλα ήταν έτοιμα για τον γάμο του Αχιλλέα Βιγκόπουλου με την Νικόλ Κοτοβός, ήρθε και η αναβολή.

Και ενώ σχεδόν όλα ήταν έτοιμα για τον γάμο του Αχιλλέα Βιγκόπουλου με την Νικόλ Κοτοβός, ήρθε και η αναβολή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι αποφάσισε να αναβάλλει την ωραιότερη μέρα της κοινής του ζωής που είχε προγραμματίσει για τις 29 Σεπτεμβρίου στη βίλα της οικογένειας Κοτοβός στο Σούνιο.

Η αναβολή –επ’ αόριστο όπως δείχνουν τα πράγματα- αποφασίστηκε πριν από λίγες μέρες και από την ημέρα που έχει γίνει γνωστή έχουν αρχίσει να ακούγονται διάφορα σενάρια που θέλουν το ζευγάρι να βιώνει μία μικρή κρίση στη σχέση του.

Η αλήθεια είναι πως η απόφασή τους να παντρευτούν, ήρθε μόλις ενάμιση μήνα μετά την πρώτη γνωριμία τους, καθώς ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Σύμφωνα με την εκπομπή fthis στον ΑΝΤ1, τόσο ο επιχειρηματίας όσο και η αγαπημένη του δεν έχουν βγει να μιλήσουν ούτε για τη σχέση τους, ούτε για τον γάμο τους, πόσω μάλλον για την πρόσφατη αναβολή του γάμου τους.

Όλοι οι δικοί τους άνθρωποι πάντως, εύχονται σύντομα το όποιο θέμα έχει προκύψει να λυθεί και το ζευγάρι να είναι και πάλι πολύ ευτυχισμένο, όπως τις πρώτες μέρες της γνωριμίας και του έρωτά του.


σχετικα αρθρα