current views are: 2

12 Νοεμβρίου 2012
Δημοσίευση13:54

Οι ζωές των Άλλων: Η κρίση γδύνει τη Γωγώ Μαστροκώστα!

Από τη Φανή Πλατσατούρα

Δημοσίευση 13:54’
αρθρο-newpost

Από τη Φανή Πλατσατούρα

Από τη Φανή Πλατσατούρα
Μετά τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Δέσποινα Βανδή και την Κατερίνα Καινούργιου, και η Γωγώ Μαστροκώστα μπαίνει δυναμικά στις επιχειρήσεις ένδυσης. Το sex symbol των περασμένων δεκαετιών θα δημιουργήσει μία ιστοσελίδα και θα πουλάει τα μαγιό της! Ναι, καλά ακούσατε! Η Γωγώ θα γδυθεί για το καλό της μόδας, ενώ η τιμή των μαγιό δεν θα ξεπερνά τα 100 ευρώ. Αν κρίνουμε από το λιγοστό ύφασμα, «τσιμπημένες» τις έχει τις τιμές. Άτιμη κρίση, άλλες τις ντύνεις και άλλες τις γδύνεις δίχως έλεος…

Tην βρήκαν τη λύση στο «Πρωινό mou». Κάθε εβδομάδα θα φιλοξενούν και μία όμορφη εκπρόσωπο της showbiz που θα κάθεται στον καναπέ της εκπομπής και θα μας ενημερώνει για τα καλλιτεχνικά νέα και όχι μόνο. Πρώτη καλεσμένη η Μαντώ Γαστεράτου. Τσιγκουνιές μυρίζομαι, Mega mou!

Η Νάνσυ Αλεξιάδη -γνωστή από κάποιο talent show- έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της με τον εφοπλιστή Νίκο Αγούδημο. Αν δεν δούμε κοινές φωτογραφίες από έξοδό τους στα μπουζούκια, να γλυκοφιλιούνται και να ασπάζονται με θέρμη, δεν το πιστεύουμε κυρίες και κύριοι! Συν του ότι καταντά βαρετό όλοι να χωρίζουν και μετά να ξανασμίγουν. Νέος έρωτας στη showbiz υπάρχει; Κάτι έχουμε στα υπόψιν μας αλλά δεν θα το μαρτυρήσουμε, ακόμη!

Όταν ο άνθρωπος διακατέχεται από μία συστολή, ντροπή, απλότητα στον τρόπο ζωής του και ούτω καθεξής, κάνει τις ακόλουθες δηλώσεις: «Εμένα το θέμα μου και το άγχος μου δεν είναι το να μην “καώ” αλλά το ότι ντρέπομαι να βλέπω τη ζωή μου κρεμασμένη σε περίπτερα…» δήλωσε στο “Πρώτο Θέμα” η Ζέτα Μακρυπούλια. Άντε καλέ, έρωτα ζεις γιατί να μην τον διαφημίσεις; Χωράνε σεμνοτυφίες στις μέρες μας;

Η Λάουρα Νάργες πρέπει να είναι η χαρά του ελαιοχρωματιστή. Δεν εξηγούνται αλλιώς οι ενδυματολογικές της επιλογές. Βγήκε σου λέει το κορίτσι Σάββατο βράδυ και επέλεξε να ντυθεί στα ροζομώβ. Έβαλε στο κεφάλι και ένα μαύρο καπέλο, φόρεσε και λαχανί φωσφοριζέ γόβες και βγήκε να πάρει τον αέρα της. Αν υπήρχε αστυνομία μόδας, θα είχε φάει ισόβια!

Ακόμη δεν γέννησε η Μαριέττα Χρουσαλά και άρχισε τις δημόσιες εμφανίσεις. Λεχώνα είστε κυρία μου, καθίστε σπίτι σας να σαραντήσετε και φωτογραφίζεστε μετά. Εκεί θα ναι οι παπαράτσι και θα σας περιμένουν, μην ανησυχείτε!