current views are: 1

10 Ιουνίου 2013
Δημοσίευση13:53

Παίρνουν διαζύγιο Καγιά – Κριθαριώτης;

Δύο χρόνια έγγαμου βίου, δημόσιες εμφανίσεις, επιθυμία για τον ερχόμο ενός παιδιού. Βίκυ Καγιά – Νίκος Κριθαριώτης παίρνουν όπως όλα δείχνουν, χωριστούς δρόμους.

Δημοσίευση 13:53’
αρθρο-newpost

Δύο χρόνια έγγαμου βίου, δημόσιες εμφανίσεις, επιθυμία για τον ερχόμο ενός παιδιού. Βίκυ Καγιά – Νίκος Κριθαριώτης παίρνουν όπως όλα δείχνουν, χωριστούς δρόμους.

Δύο χρόνια έγγαμου βίου, δημόσιες εμφανίσεις, επιθυμία για τον ερχόμο ενός παιδιού. Βίκυ Καγιά – Νίκος Κριθαριώτης παίρνουν όπως όλα δείχνουν, χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Yupiii και του δημοσιογράφου Άλκη Αλεξάνδρου, παίρνουν διαζύγιο: «Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο έφεραν τη φθορά στη σχέση τους» αποκαλύπτει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στο Yupiii.

Άλλωστε, η Βίκυ Καγιά, σε πρόσφατη συνέντευξή της, είχε παραδεχτεί ότι ενώ αρχικά οι δυο τους σχεδίαζαν να αποκτήσουν ένα παιδί, τελικά πήραν την απόφαση να το αναβάλουν. «Έχουμε αποφασίσει με τον Νίκο ότι δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη για ένα παιδί. Είναι κοινή μας απόφαση, όχι κάτι που σας το λέω μόνο εγώ. Κάθε ζευγάρι έχει τον δικό του τρόπο, τη δική του ιστορία και ρουτίνα» είχε δηλώσει η ίδια στις αρχές Μαΐου. 

Παράλληλα, λίγους μήνες νωρίτερα, τον Φεβρουάριο του 2013, η Βίκυ Καγιά είχε βρεθεί καλεσμένη στο Πρωινό Mou, όπου και εξομολογήθηκε: «Έχει αλλάξει η σχέση μας με τον Νίκο. Πιστεύω πολύ στην αγάπη και πως τα νικάει όλα. Ξεκινήσαμε σαν δύο παιδιά που δεν θέλανε ευθύνες, δεν θέλαμε να ακούμε για γάμους. Θέλαμε μόνο να περνάμε ωραία. Περάσαμε σε μια άλλη φάση, που ήταν πιο πολύ του σπιτιού, το να μείνουμε ή να μην μείνουμε μαζί. Μετά μείναμε και το συνηθίσαμε. Περίεργο, αλλά συνηθίσαμε. Παντρευτήκαμε τελικά μετά από τέσσερα χρόνια. Πιστεύαμε πως ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε οικογένεια, μετά αλλάξαμε γνώμη. Οικογένεια, εννοώ, και ένα παιδί, γιατί οι δυο μας ήδη είμαστε οικογένεια. Πλέον έχουμε περάσει σε μια φάση που δουλεύουμε και οι δυο πολύ. (…) Η σχέση έχει τρομερά σκαμπανεβάσματα. Όποιος λέει το αντίθετο, δεν λέει αλήθεια».

Ας ελπίσουμε πως θα βρεθεί μια μέση λύση και το ζευγάρι θα ξεπεράσει την κρίση…