current views are: 3

17 Αυγούστου 2013
Δημοσίευση05:00

«Ψέματα τα όσα γράφτηκαν για τον θάνατό του»!

Για τον αδικοχαμένο Νίκο Σεργιανόπουλο μίλησε η -συμπρωταγωνίστριά του στους «Δυο Ξένους»- Χρυσούλα Διαβάτη στο Down Town Κύπρου.

Δημοσίευση 05:00’
αρθρο-newpost

Για τον αδικοχαμένο Νίκο Σεργιανόπουλο μίλησε η -συμπρωταγωνίστριά του στους «Δυο Ξένους»- Χρυσούλα Διαβάτη στο Down Town Κύπρου.

Για τον αδικοχαμένο Νίκο Σεργιανόπουλο μίλησε η -συμπρωταγωνίστριά του στους «Δυο Ξένους»- Χρυσούλα Διαβάτη στο Down Town Κύπρου.

«Δεν του άξιζε αυτό που έπαθε. Προσωπικά, δεν πιστεύω ούτε λέξη από όσα προβλήθηκαν, για τους λόγους του θανάτου του…Όχι. Αυτά ήταν αισχρά πράγματα, δεν τα πιστεύω, άλλοι ήταν οι λόγοι…Ήταν η μοίρα του; Πες το όπως θες», δήλωσε η καταξιωμένη ηθοποιός για να συνεχίσει: 

«Ως μεγαλύτερη, του έλεγα γιατί βρε Νίκο μου, είσαι συνέχεια έτσι μελαγχολικός και στενοχωρημένος; Αφού τα έχεις όλα! Πρωταγωνιστής είσαι, λεφτά βγάζεις, όλοι σ” αγαπάμε! Τι σου λείπει; Ποιο είναι το πρόβλημά σου; Αλλά το πρόβλημά του ήταν βαθύτερο, δεν ανοιγόταν. Τι να πεις… Μερικά πράγματα είναι μοιραία. Πάντα τον σκέφτομαι με αγάπη».

Τι άνθρωπος ήταν όμως ο αδικοχαμένος ηθοποιός; «Θυμάμαι ότι ήταν ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος, πάντα μελαγχολικός, που δεν ενοχλούσε ποτέ κανέναν και δεν ήταν καθόλου κακοήθης. Ήταν πολύ σοβαρός, ευγενέστατος και άψογος επαγγελματίας. Ο Νίκος είχε πολλές φιλοδοξίες. Ήταν πολύ φιλόδοξος. Βιάστηκε να γίνει γρήγορα πρωταγωνιστής. Κι έγινε πολύ γρήγορα. Αυτό δεν του έκανε καλό».

 


σχετικα αρθρα