current views are: 2

19 Σεπτεμβρίου 2013
Δημοσίευση09:40

Μαίρη Συνατσάκη: Οι κρίσεις πανικού που την ταλαιπωρούν!

Η Μαίρη Συνατσάκη εξομολογήθηκε ότι έκανε για χρόνια ψυχοθεραπεία και ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τις κρίσεις πανικού που παθαίνει. 

Δημοσίευση 09:40’
αρθρο-newpost

Η Μαίρη Συνατσάκη εξομολογήθηκε ότι έκανε για χρόνια ψυχοθεραπεία και ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τις κρίσεις πανικού που παθαίνει. 

Η Μαίρη Συνατσάκη εξομολογήθηκε ότι έκανε για χρόνια ψυχοθεραπεία και ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τις κρίσεις πανικού που παθαίνει. «Έκανα εννιά χρόνια ατομική ψυχοθεραπεία. Με βοήθησε να δω πλευρές του εαυτού μου που φοβόμουν να τις διακρίνω. Με αποδέχθηκα! Με έμαθε να διαχειρίζομαι τα πράγματα που με θλίβουν και, επίσης, να βιώνω ουσιαστικά τα συναισθήματά μου».

Στα 18 της έπαθε πρώτη φορά κρίσεις πανικού και τα τελευταία χρόνια εξαιτίας διαφόρων γεγονότων που συνέβησαν στη ζωή της οι κρίσεις επέστρεψαν.

«Οι κρίσεις πανικού έρχονται και φεύγουν. Κάποιες περίοδοι είναι πιο καλές και άλλες πιο λίγο πιο δύσκολες. Δεν έχω ξεμπερδέψει από τις κρίσεις. Κάθε φορά προσπαθώ να το διαχειριστώ». Και συνέχισε μιλώντας στο περιοδικό «ΕΓΩ» να εξηγεί με ποιο τρόπο προσπαθεί να τις διαχειριστεί. «Με πολλές διαφορετικές τεχνικές. Προσπαθώ να αναπνεύσω από τη μύτη, να είναι συγκεντρωμένη η ανάσα μου. Έχω θετικές σκέψεις, το μοιράζομαι και δεν ντρέπομαι γι’αυτό. Όσο ντρέπεσαι για ότι συμβαίνει τόσο αυτό γιγαντώνεται. Εστιάζω κατά τη διάρκεια της κρίσης στο ότι βρίσκομαι σε ασφαλές μέρος».


σχετικα αρθρα