LIFESTYLE

Tivictim: Η αθώα Σπυροπούλου και η ρουφιανιά στην τηλεόραση

Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου 2013, 16:10 / Ανανεώθηκε 11 Δεκεμβρίου 2013, 12:23
Tivictim: Η αθώα Σπυροπούλου και η ρουφιανιά στην τηλεόραση
Facebook Twitter Whatsapp

Αθώα και άσπιλη και ξανά μανά στα πρώτα της βήματα, που για να γίνουν δεύτερα θα χρειαστεί να μετρήσει μια δεκαετία μάλλον η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν καλεσμένη χθες στο Όλα και στον Θέμο Αναστασιάδη.

Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα

Αθώα και άσπιλη και ξανά μανά στα πρώτα της βήματα, που για να γίνουν δεύτερα θα χρειαστεί να μετρήσει μια δεκαετία μάλλον η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν καλεσμένη χθες στο Όλα και στον Θέμο Αναστασιάδη. Με ύφος σαν να έπαιζε σε κακό παιδικό θέατρο, την εξάχρονη και ανύπαρκτη αίσθηση χιούμορ για το λίγο που άντεξα, μιλούσε για κιλά και για το τι κακός μπορεί να γίνει ο κόσμος της τηλεόρασης για τις ξανθές, άβγαλτες παιδούλες.

Θυμήθηκε την πρώτη της χρονιά ως παρουσιάστρια στο Μες στη Καλή Χαρά (σ.σ: μια ψυχαγωγική εκπομπή του Άλφα), και είπε πως: «Στην αρχή όταν πήγαινα στην εκπομπή όλα μου φαινόντουσαν πολύ όμορφα. Σιγά σιγά όμως άρχισα να βλέπω κάποια πράγματα και να λέω ότι δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά. Μετά από τέσσερις μήνες άρχισα να συνειδητοποιώ τι γίνεται. Γίνονταν διάφορα πράγματα στην εκπομπή και διέρρεαν στα Μέσα. Όταν σε ένα σπίτι συμβαίνει κάτι, αυτό διαρρέει μέσα από το σπίτι, την πολυκατοικία. Άλλα γινόντουσαν και αλλιώς τα έδιναν από μέσα. Φέτος πώς γίνεται και δεν έχει βγει προς τα έξω τίποτα, ούτε καλό, ούτε κακό; Προφανώς υπήρχε κάποιος που τα έδινε».

Και για να μην παρεξηγηθεί, διευκρίνισε ότι δεν κατηγορεί κάποιον άνθρωπο συγκεκριμένα. Πέρυσι φυσικά οι άνθρωποι που συμμετείχαν στην εκπομπή είναι η βετεράνος Ναταλία Γερμανού, η όποια σε αντίθεση με την Σπυρόπουλου την έχει κλείσει την δεκαετία και ο Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος ο άνθρωπος χρόνια τώρα στη δουλειά δεν περιμένει τα εύσημα της κάθε άβγαλτης, αθώας παιδούλας.

Παρόλα αυτά αδιάφορους παγερά μας αφήνουν τα δράματα της Σπυρόπουλου και οι κοινωνικές της σχέσεις. Στεκόμαστε μόνο σ' όλα αυτά για τα «πράγματα που διέρρεαν» στα Μέσα και τα έβλεπε αυτά «τα πράγματα» η παιδούλα και φέτος τα «πράγματα» δεν έχουν βγει προς τα έξω! Τι μπορεί να συμβαίνει σε μια εκπομπή δηλαδή που να θέλει όρκο σιωπής, συνωμοτισμό, «ομερτά»; Τι να μαθεύεται από τα «πράγματα» προς τα έξω που να μη πρέπει σε μια εκπομπή θεματολογίας ελαφριού κουτσομπολιού, μαγειρικής, ζωδίων και τραγουδιού; Δεν διάβασαν καλά τα περιοδικά, έκοψε η μπεσαμέλ, είναι ο Κρόνος στους Διδύμους και δεν το είπανε ή ξέχασαν να κουρδίσουν το πιάνο; Για εκπομπή μιλάμε ή για σύσταση συμμορίας; Και οι δημοσιογράφοι εκεί τι πρέπει να 'ναι για μη μιλάνε; Ροδόσταυροι και ελευθεροτέκτονες;

Επίσης το κοινό, ζόρια δεν έχει, αλλά να μάθει λεπτομέρειες για τα «πράγματα» της παιδούλας Σπυροπούλου και ποιος τα 'δινε στον Τύπο. Καταρχήν κουκλίτσα μου, αυτοί που δουλεύουν γύρω σου, ΕΙΝΑΙ ο τύπος, τι άλλο να του δώσουν; Και καθόντουσαν και άκουγαν σοβαροί άνθρωποι γύρω γύρω την πολύπαθη και απροστάτευτη παιδούλα γιατί έσπασε ο κύκλος της σιωπής και αυτά είναι δράματα για ένα κορίτσι στα πρώτα του βήματα, που ξεκίνησε μοντέλο, έγινε παρουσιάστρια και όπως πάει θα λέει και τις ειδήσεις ενώ η Στάη θα 'ναι στην ανεργία! Α ρε να ψαχνες για δουλίτσα κουκλίτσα μου, όπως οι συνομήλικές σου και να παρακαλούσες ή να δούλευες 10 ώρες για 420 ευρώ και θα σου έλεγα εγώ ποια είναι τα δράματα και ποια είναι τα «πράγματα»…