current views are: 1

5 Μαρτίου 2014
Δημοσίευση06:30

Γκόλντι Χόουν, Κιμ Νόβακ στα Όσκαρ: Φοβιστικές σαν τέρατα φουσκωμένα από σιλικόνη! (φωτό)

Ήταν η τέλεια, φινετσάτη και απαγορευμένη, μια μια αριστοκρατική παγωμένη απόσταση στους κοινούς θνητούς μούσα του Χίτσκοκ, η ξανθιά Κιμ Νόβακ.

Δημοσίευση 06:30’
αρθρο-newpost

Ήταν η τέλεια, φινετσάτη και απαγορευμένη, μια μια αριστοκρατική παγωμένη απόσταση στους κοινούς θνητούς μούσα του Χίτσκοκ, η ξανθιά Κιμ Νόβακ.

Ήταν η τέλεια, φινετσάτη και απαγορευμένη, μια μια αριστοκρατική παγωμένη απόσταση στους κοινούς θνητούς μούσα του Χίτσκοκ, η ξανθιά Κιμ Νόβακ.

Και ενώ το σινεμά φρόντισε να χαρίσει αιώνια νεότητα στα άψογα χαρακτηριστικά της, ο χρόνος κύλησε επάνω της, φτάνοντάς την στα 81 της, με μια ζωή γεμάτη θρυλικές επιτυχίες. Η ίδια όμως, δεν σεβάστηκε τον εαυτό της όσο θα του αξίζει.

Μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων την μετέτρεψαν σε ένα άχρονο, άφυλο, αφύσικο ομοίωμα ανθρώπου, που σόκαρε όλους όσοι την είδαν στις παράπλευρες τελετές της μεγάλης γιορτής των Όσκαρ. Τα social media αλλά και τα gossip ανελέητα περιοδικά των ΗΠΑ, πραγματικά χλεύασαν την επιλογή να φερθεί έτσι στον εαυτό της. Το σκληρό, κατακίτρινο Esquire, που φιγουράρει πλάι στα ταμεία των super market των ΗΠΑ για να χωθεί στις σακούλες των νοικοκυρών και να τους μάθει όλα τα κουτσομπολιά, χώρισε τη σελίδα του στη μέση για να δείξει το θεϊκό της πρόσωπο πριν και το χωρίς χαρακτηριστικά πλαστικό σαν από αφρολέξ σχήμα της τώρα.

Ανελέητος υπήρξε ο Τύπος και με την Γκόλντι Χόουν, που λεπτεπίλεπτη και τόσο αστεία, είχε λάβει Όσκαρ, μόλις στα 21 της χρόνια. Σήμερα στα 59 της, τίποτα δεν θυμίζει το πικάντικο πρόσωπο με τα τεράστια μπλε μάτια και το πλατύ χαμόγελο που ερωτεύτηκε ο φακός και ο αμερικανικός λαός. Τσιτωμένη τόσο που απορείς αν μπορεί να αντέξει κι άλλο το δέρμα της και ως πού φτάνει η ελαστικότητά του, δεν αναγνωρίζεται καν όπως γράφτηκε σε καυστικά blog στο internet, παρά μόνο «επειδή συνοδευόταν από τον σύζυγό της, Κερτ Ράσελ».

Δεν είναι θλιβερό ο χειρότερος εχθρός αυτών των καλλονών να είναι ο ίδιος τους ο εαυτός;


σχετικα αρθρα