current views are: 4

19 Μαρτίου 2014
Δημοσίευση10:21

Η θρυλική βίλα που δολοφονήθηκε ο Βερσάτσε, γίνεται ξενοδοχείο για VIP (φωτό)

Πέρασε εκεί, ο μέγας σχεδιαστής μόδας που σημάδεψε μια εποχή, Τζιάνι Βερσάτσε, τα 10 τελευταία χρόνια της ζωής του.

Δημοσίευση 10:21’
αρθρο-newpost

Πέρασε εκεί, ο μέγας σχεδιαστής μόδας που σημάδεψε μια εποχή, Τζιάνι Βερσάτσε, τα 10 τελευταία χρόνια της ζωής του.

Πέρασε εκεί, ο μέγας σχεδιαστής μόδας που σημάδεψε μια εποχή, Τζιάνι Βερσάτσε, τα 10 τελευταία χρόνια της ζωής του.

Είναι ένα σπίτι πολυτέλειας σχεδόν απόκοσμης και εξωπραγματικής. Τώρα κάποιοι επίσης πολύ πλούσιοι θα μπορέσουν να κολυμπήσουν στην πισίνα του, την καλυμμένη με ψηφίδες χρυσού 24 καρατίων, να κοιμηθούν στο ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες του κρεβάτι του, που γνώρισε χιλιάδες αντιγραφές, και να περιπλανηθούν στους εξωτικά σχεδιασμένους κήπους της Casa Casarina, του ξενοδοχείου, πια, στο οποίο έχει μετατραπεί το σπίτι του σχεδιαστή στη Φλόριντα.

Οι πόρτες του boutique hotel αναμένεται να ξανανοίξουν στο τέλος του μήνα και να φιλοξενήσουν όποιον έχει τη δυνατότητα να καταβάλει το ποσό των 2.200 δολαρίων για μια βραδιά και τη διάθεση να μείνει στο υπνοδωμάτιο και να περιηγηθεί στους χώρους, όπου έζησε τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής του ο γνωστός Ιταλός σχεδιαστής.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 10 σουίτες, η μικρότερη εκ των οποίων είναι 432 τετραγωνικών ποδιών, όπου ο κάθε επισκέπτης θα μπορεί να κοιμηθεί σε τεραστίων διαστάσεων κρεβάτια με σεντόνια από αιγυπτιακό βαμβάκι, και μαξιλάρια από πούπουλο χήνας. Επίσης, θα μπορεί να επισκεφθεί και να χαλαρώσει στα δύο σαλόνια που έχουν μείνει, όπως ακριβώς τα είχε διακοσμήσει ο Ιταλός μόδιστρος, να κάνει τη βόλτα του στον κήπο, αλλά να απολαύσει τις υπηρεσίες σπα που προσφέρει το ξενοδοχείο.
 


σχετικα αρθρα