current views are: 3

26 Μαΐου 2014
Δημοσίευση05:15

H Ρίκα Βαγιάννη εξηγεί γιατί δεν θα συμμετείχε σε σόου (μάλλον διότι έχει πάντα εκπομπή στην κρατική!)

Η Ρίκα Βαγιάννη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν θα συμμετείχε σε κάποιο σόου για φιλανθρωπικό σκοπό όπως το “J2US” ή το «”Dancing with the stars”.

Δημοσίευση 05:15’
αρθρο-newpost

Η Ρίκα Βαγιάννη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν θα συμμετείχε σε κάποιο σόου για φιλανθρωπικό σκοπό όπως το “J2US” ή το «”Dancing with the stars”.

Η Ρίκα Βαγιάννη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν θα συμμετείχε σε κάποιο σόου για φιλανθρωπικό σκοπό όπως το “J2US” ή το «”Dancing with the stars”.

“Καλέ, τι φιλανθρωπικό σκοπό; Αφού όλοι οι συντελεστές αμείβονται φανερά για την εργασία τους. Άμα θέλω να κάνω φιλανθρωπία, δεν θα πάω να σπάσω τα… γοφιά μου (χορεύω χάλια) ούτε να ξεκουφάνω τον κόσμο (τραγουδάω πιο χάλια). Θα πάω σε ένα νοσοκομείο να κάνω συντροφιά σε αρρώστους που είναι ηλικιωμένοι και μόνοι. Είμαι καλή στην πλακίτσα, στην παρέα. Μακάρι, βέβαια, να είχα και χρήματα να τα σκορπίσω σε οικονομικά αδύναμους, σαν τις κυρίες με τα μαύρα τζιπ στη Βαρβάκειο αλλά δεν έχω μαύρο τζιπ. Ούτε λεφτά να μοιράσω έχω, αλλά νομίζω απαραίτητο αξεσουάρ είναι και το μαύρο τζιπ, το θεριό. Αλλιώς, ο άπορος ίσως να μη δεχθεί τα χρήματα από μια άσχετη παρακατιανή με Fiat. Ναι. Τι λέγαμε; Πάντως, για σόου με φτερά δεν με βλέπω. Τις Απόκριες, ίσως”, δήλωσε στο περιοδικό “Τηλεόραση”.

Και άσε που αυτά γίνονται στην ιδιωτική τηλεόραση, την οποία τι να την κάνεις, όταν είσαι σταθερή αξία και μόνιμη στην κρατική τηλεόραση παντός καιρού;