current views are: 2

20 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση15:54

«Για σένα»: Ο Γιώργος Παπαδόπουλος κυκλοφορεί το νέο του CD

Μία θριαμβευτική εβδομάδα για τον Γιώργο Παπαδόπουλο!

Δημοσίευση 15:54’
αρθρο-newpost

Μία θριαμβευτική εβδομάδα για τον Γιώργο Παπαδόπουλο!

Κυκλοφορεί στις 23 Ιουνίου

Μία θριαμβευτική εβδομάδα για τον Γιώργο Παπαδόπουλο! Ο χαρισματικός ερμηνευτής και τραγουδοποιός, που εδώ και χρόνια μας προσφέρει υπέροχα τραγούδια που κατακτούν την καρδιά μας, αναδείχθηκε, μαζί με τη Μυριέλλα Κουρεντή, νικητής στο μουσικό τηλεοπτικό show Just The 2 of Us, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά το ταλέντο του!

Σε μία διαδρομή μηνών, τον απολαύσαμε μαζί με το τηλεοπτικό του ταίρι, να χαρίζει κάθε εβδομάδα μοναδικές ερμηνείες που κέρδιζαν την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Παράλληλα, αυτές τις ημέρες, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, μας παρουσιάζει τη νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά.

Τίτλος του νέου cd, που κυκλοφορεί τη Δευτέρα 23 Ιουνίου από τη Heaven, «Για σένα».

Αυτός άλλωστε είναι και ο τίτλος της νέας του μεγάλη επιτυχίας, σε μουσική και στίχους του ιδίου, που κυριαρχεί στα ραδιόφωνα. Το νέο cd περιέχει 12 τραγούδια, ανάμεσά τους τα ήδη αγαπημένα «Σε θέλω όπως είσαι», «Πανηγυρίζω» και «Μετά». Τη μουσική υπογράφει σε 10 τραγούδια ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Στους στίχους συναντάμε, εκτός από το Γιώργο Παπαδόπουλο τους: Νίκο Γρίτση, Νίκη Παπαθεοχάρη, Ζήνωνα Ζηντίλη, Άκη Πέτρου, Νικόλα Νικολάου, Εύη Δρούτσα, Θάνο Παπανικολάου, Βίκυ Γεροθόδωρου. Τη μουσική και τους στίχους στο «Να της πείτε» υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους, διασκευή του «Να του πείτε» που έχει ερμηνεύσει η Ευρυδίκη. Τέλος, το «Να μη φοβάσαι» είναι σε μουσική Χριστόδουλου Σιγανού και Κωνσταντίνου Παντζή, και στίχους του Χριστόδουλου Σιγανού και Valentino.  

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος εμφανίζεται στο Lido στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Κώστα Καραφώτη.


σχετικα αρθρα