current views are: 1

17 Ιουλίου 2014
Δημοσίευση06:15

Η Καραβάτου μετά του συζύγου στο «Ε»; Τρέμε Λιαγκοσκορδέϊκο!

Και μόλις τελείωσε η τηλεοπτική σεζόν και αρχίζουν οι φήμες για εγγραφές, μεταγραφές και πιθανόν προγραφές προσώπων σε κανάλια, μικρά, μεγάλα ή μικρομέγαλα!

Δημοσίευση 06:15’
αρθρο-newpost

Και μόλις τελείωσε η τηλεοπτική σεζόν και αρχίζουν οι φήμες για εγγραφές, μεταγραφές και πιθανόν προγραφές προσώπων σε κανάλια, μικρά, μεγάλα ή μικρομέγαλα!

Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα

Και μόλις τελείωσε η τηλεοπτική σεζόν και αρχίζουν οι φήμες για εγγραφές, μεταγραφές και πιθανόν προγραφές προσώπων σε κανάλια, μικρά, μεγάλα ή μικρομέγαλα! Έτσι κι αλλιώς τα μεγάλα οικονομικά και από αξιοπιστία στενάζουν στον ανήφορο, ενώ τα μικρά που θα μπορούσαν να κάνουν την έκπληξη και δεν είναι βεβαρημένα στη διαπλοκή, μετράνε πεντάρες και μηρυκάζουν τα πρόσωπα και τα σουσούμια των απόνερων των μεγάλων και χρεωμένων!

Στον μετεωρισμό της άπνοιας από κάθε φαντασία, τόλμη, ρίσκο, ανατρεπτικότητα οι φήμες πάνε και έρχονται, όπου πρόσωπα λένε για πρόσωπα, που ανάρπαστα είναι και αντίδωρο να τα κόψεις δε φτάνουν. Να ακούς πως στην άλλη έξι (6) κανάλια έχουν κάνει πρόταση και ας έχουμε πέντε (5) όλα κι όλα στην επικράτεια! Η σταρ δε επειδή θέλει να κάνει ότι αγαπά η ψυχούλα της γιατί κουράστηκε από την τόση συμβατικότητα πια, θα πάει να κάνει gossip στο Blue Sky –διαλέγοντας στη τύχη! Και τελικά, όταν αρχίσει η σεζόν ούτε στο Blye Sky θα τη δεις γιατί δεν τα βρήκαν στα λεφτά (τα ποιααααα; Άραγε δίνουν ακόμα λεφτά στη τηλεόραση, ή ακολουθούν την μεταπρατική αρχαία συναλλαγή, τύπου «έλα τσάμπα» αλλά θα διαφημίζεις το περιοδικό σου, ή τον καφέ σου, ή το κατάστημα με παιδικά και ειδή βάφτισης που διατηρείς στα Σεπόλια;)…

… Έτσι ανάμεσα στις φήμες έχω ακούσει πως η Χριστίνα Πολίτη συζητά με το Mega για το joy, με το «Ε» για κάτι άλλο, με το Star για πρότζεκτ ξανά 7 – 10, που το έκανε η Μελέτη και εγκαταλείφθηκε ως ζώνη. Η Μελέτη συζητά με όλα τα κανάλια για να παρουσιάσει την εβδομαδιαία εκπομπή των ονείρων της, ενώ κάποιοι μικροί της δίνουν γη και ύδωρ για να την έχουν στο δυναμικό της. Την Ηλιάκη την καλοβλέπουν στο Star και τους καλοβλέπει και αυτή ακόμη πιο πολύ. Ο Μουτσινάς θα κάνει «Αδύναμο Κρίκο» στον ΣΚΑΪ, αλλά άλλαξε και η Ηλιάκη τον αέρα της εκεί. Οι πλέον αδιάφορες γυναίκες του πλανήτη ελπίζουν σε πρωινή εκπομπή και διαδίδουν πως θα κάνουν πρωινό στο Mega, όπου αν αυτό συμβεί οι τηλεμετρίες αυτού του περιβόητου γυναικείου πρωινού, θα ανακαλύψουν πως μπορεί να υπάρξει ως αιτία θανάτου η πλήξη! Η Κατερίνα Καραβάτου με τον επιτυχημένο παίκτη του «Your Face Sounds Familiar» και περιστασιακό κριτή του «Just the 2 of Us», Κρατερό Κατσούλη θεωρείται πως σχεδόν έχουν συμφωνήσει για εκπομπές πρωινές το Σαββατοκύριακο στο Ε. Εκπομπές στη ζώνη 10 – 12 στην οποία η Κατερίνα Καραβάτου θεώρει τον εαυτό της βετεράνο, ενώ το ότι θα παρουσιάσουν ως ζευγάρι είναι κάτι το τόσο πρωτότυπο τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση της χώρας, που άφωνοι μένουμε από την και γα@ώ τις ιδέες! Το ίδιο άφωνοι μείναμε και με το ότι η κα. Καραβάτου δεν μπόρεσε να παραστεί στο πάρτι της προηγούμενης εκπομπής που παρουσίαζε «Μες στη καλή χαρά» γιατί όπως είπε επισήμως, δεν είχε που να αφήσει το παιδί της! Αυτό για να μην νομίζετε πως οι λαμπερές παρουσιάστριες δεν είναι κοπέλες του λαού όπως όλες μας!

Ηθικόν δίδαγμα: α) μέχρι να αρχίσει η σεζόν θα ακούγονται πολλά για να βγαίνουν μεροκάματα όσων γράφουν -γραφούμε- για την τηλεόραση, β) το Ε δείχνει πολύ δυναμικό και αποφασισμένο, γ) το Star αποδεικνύει πόσο ισχύει η ρήση: «το μοναστήρι να ‘ναι καλά και από καλόγερους…» -κούνημα χεριού που δείχνει αφθονία, δ) ο ΣΚΑΪ παίζει μεν, αλλά ποντάρει πάντα στην ενημέρωση, ε) ο ΑΝΤ1 δεν ακούγεται διότι δεν έχει ανάγκη, στ) το Mega αναπολεί το παρελθόν του… Και οι τηλεστάρ δείχνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν να υπάρχουν μπροστά από τις κάμερες, ακόμα και αν αυτές είναι κλειστές…


σχετικα αρθρα