current views are: 2

16 Ιουλίου 2014
Δημοσίευση17:46

Ελισάβετ Σπανού: «Έχω υπάρξει με άνδρες που δεν ήταν ωραίοι»!

Για τους άνδρες μίλησε η όμορφη Ελισάβετ Σπανού σε συνέντευξή της.

Δημοσίευση 17:46’
αρθρο-newpost

Για τους άνδρες μίλησε η όμορφη Ελισάβετ Σπανού σε συνέντευξή της.

Για τους άνδρες μίλησε η όμορφη Ελισάβετ Σπανού σε συνέντευξή της.

Τι την γοητεύει από ένα αρσενικό; Είναι των μακροχρόνιων σχέσεων; Ποια χαρακτηριστικά θα ήθελε να συγκεντρώνει ο σύντροφός της; Η νεαρή τραγουδίστρια έδωσε σε όλα την απάντησή της.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε στο περιοδικό Like:

– Έχεις ζήσει παραμυθένιους έρωτες;

Είμαι άνθρωπος που ενθουσιάζομαι και βιώνω τις καταστάσεις έντονα. Κάθε έρωτας στην αρχή του είναι παραμυθένιος, οπότε όπως καταλαβαίνεις έχω ζήσει τέτοιους έρωτες. Και μακάρι ο έρωτας να μην έφευγε ποτέ από τη ζωή των ανθρώπων. Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω οικογένεια, να ερωτευτώ ξανά…

– Τι σε προσελκύει σε έναν άνδρα;

Η εξυπνάδα του, το ύφος του, η ηθική του, η σταθερότητά του, η συγκροτημένη σκέψη του. Η εξωτερική εικόνα δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Δεν θα μπορούσα πχ. να είμαι με έναν άνδρα που είναι αρκετά μεγαλύτερος από ΄μενα αλλά αντικειμενικά έχω υπάρξει με άνδρες που δεν ήταν ωραίοι. Είχαν παραπάνω κιλά ή ήταν πιο κοντοί από ΄μενα. Ποτέ δεν ήταν το κριτήριό μου η εξωτερική εμφάνιση. Ήθελα να περνάω καλά, να νιώθω όμορφα.

– Ενοχλείσαι όταν οι άνδρες προσκολλούνται στην εξωτερική σου εμφάνιση;

Δεν με πειράζει. Ποια γυναίκα δεν θέλει να την βλέπουν ωραία; Το μόνο που αν θες, μου περνάει σαν σκέψη είναι πως αυτός που κοιτάει μόνο την εμφάνιση κάποιου, σίγουρα θα βρει κάποια στιγμή όχι μια ωραιότερη αλλά πολλές! Υπάρχουν πολλές κ πολύ ωραίες γυναίκες που κυκλοφορούν έξω. Να σου πω και την αλήθεια, νιώθω πως σίγουρα δεν είμαι αυτό που λένε «η κούκλα». Σε καμία περίπτωση. Αν με ρωτούσες, θα σου έλεγα πως δεν με βρίσκω ούτε όμορφη ούτε άσχημη.


σχετικα αρθρα