current views are: 3

19 Ιουλίου 2014
Δημοσίευση10:19

Έλενα Παπαρίζου: «Γιατί αναβλήθηκε ο γάμος μου»!

Η Έλενα Παπαρίζου και ο αγαπημένος της Ανδρέας Καψάλης είχε προγραμματιστεί να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον φετινό Αύγουστο στην ιδιαίτερη πατρίδα του γαμπρού την Αίγινα.

Δημοσίευση 10:19’
αρθρο-newpost

Η Έλενα Παπαρίζου και ο αγαπημένος της Ανδρέας Καψάλης είχε προγραμματιστεί να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον φετινό Αύγουστο στην ιδιαίτερη πατρίδα του γαμπρού την Αίγινα.

Δεν θα φάμε τελικά κουφέτα φέτος τον Αύγουστο.

Η Έλενα Παπαρίζου και ο αγαπημένος της Ανδρέας Καψάλης είχε προγραμματιστεί να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον φετινό Αύγουστο στην ιδιαίτερη πατρίδα του γαμπρού την Αίγινα. Ωστόσο τα σχέδιά τους αναβλήθηκαν και η δημοφιλής τραγουδίστρια παραθέτει τους λόγους σε συνέντευξή της στο περιοδικό People:

«Δεν παντρευόμαστε τον Αύγουστο. Ούτε νομίζω πως θα έχουμε γάμο φέτος. Καταρχάς ο αδελφός του Ανδρέα λείπει στη Βραζιλία με τη γυναίκα του, περιμένουν παιδάκι κι εμείς θέλουμε να έχουμε κοντά μας τα αδέλφια μας, τις οικογένειές μας. Άρα δύσκολο. Έχουμε συζητήσει πολλά και διάφορα για το γάμο που θα κάνουμε, αλλά μάλλον εγώ θα πάρω τη γρήγορη απόφαση τελικά για το πού και το πότε. Δεν ξέρω αν θέλω να είναι παραδοσιακός γάμος ή κάτι αντίστοιχο με αυτό που έκαναν η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας, οι οποίοι παντρεύτηκαν στο Λος Άντζελες. Είναι ωραίο να μη σου γίνεται συνήθεια ο άλλος».

Όσο για το πως έγινε η πρόταση γάμου; «Σοκαρίστηκα από την πρόταση γάμου του Ανδρέα. Ήταν πολύ ωραίο και ξαφνικό. Εκεί που πίναμε τον καφέ μας ένα πρωί, τον είδα γονατισμένο, χωρίς δαχτυλίδι, συγκινημένο –καθώς είχαμε κάνει κάτι κουβέντες το προηγούμενο βράδυ– και μου είπε “Έλενα, είσαι το φως της ψυχής μου, το φως της ζωής μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο σαν εσένα και θέλω να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί σου. Θέλεις να με παντρευτείς;”. Για μένα ήταν δεδομένο ότι κάθε μέρα θα παλεύω για να είμαι καλά με το σύντροφό μου. Τώρα νιώθω κάτι ακόμη πιο δυνατό, αφού είναι ο άντρας μου. Εξάλλου, ζούμε ως παντρεμένοι από την ημέρα που γνωριστήκαμε, δεν έχουμε κοιμηθεί ποτέ χώρια. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό με τον Ανδρέα, δεν φοβήθηκα, μου αρέσουν τα ρίσκα. Τα μέτρια με σκοτώνουν».


σχετικα αρθρα