current views are: 2

18 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση11:36

Ο Δημήτρης Λιγνάδης για Διαβάτη – Ρουβά: «Εδώ ο κόσμος χάνεται…»!

Για τα όσα έχουν διαδραματιστεί μεταξύ Διαβάτη και Ρουβά τοποθετήθηκε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης.

Δημοσίευση 11:36’
αρθρο-newpost

Για τα όσα έχουν διαδραματιστεί μεταξύ Διαβάτη και Ρουβά τοποθετήθηκε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης.

Σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης βρέθηκε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης (προσωπική επιλογή του ίδιου ήταν ο Σάκης Ρουβάς για τον ρόλο του “Διόνυσου” στις Βάκχες) και τοποθετήθηκε μπροστά στις συγκεντρωμένες κάμερες για τα όσα έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες ημέρες μεταξύ Διαβάτη και Ρουβά.

Σχολίασε χαρακτηριστικά: «Δεν κοιτάω μπροστά, κοιτάω μέσα μου. Δηλαδή κάνω αυτό που θέλω ή επιχειρώ αυτό που θέλω και πολλές φορές σπάω τα μούτρα μου. Δεν πιστεύω καθόλου στις ταμπέλες. Πιστεύω είναι ένας ελληνικός αρχοντοχωριατισμός από τον οποίο πρέπει να απαλλαγούμε. Πιστεύω, όμως, πολύ στην θεατρική εκπαίδευση, στο να θωρακιστούν και να περιφρουρηθούν οι θεατρικές σχολές, που λειτουργούν ασύδοτα» σχολίασε και συνέχισε:

«Θέλω να πω κάτι για τον Ρουβά. Είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά, σχεδόν στρατιωτικά, γνωρίζει την άγνοιά του και διαβάζει, μοχθεί να την καλύψει. Αυτόν τον άνθρωπο τον προτιμώ περισσότερο από κάποιους άλλους που έχουν επαναπαυτεί στην δήθεν ημιμάθειά τους και κάνουν ότι ξέρουν τα πάντα. Βρίσκω τον απόηχο αυτής της ιστορίας λίγο τραγελαφικό και παραφουσκωμένο. Θα σας πω μια παροιμία αλλά θα την παραλλάξω: “Εδώ ο κόσμος χάνεται κι εμείς χτενιζόμαστε”».

Mε την τελευταία του φράση ουσιαστικά τα είπε όλα…


σχετικα αρθρα