current views are: 7

13 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση16:43

Η Ελένη Μενεγάκη παραδέχεται στη Νανά Παλαιτσάκη την εγκυμοσύνη της! (Βίντεο)

Kαλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Τρίτης η καταξιωμένη δημοσιογράφος, Νανά Παλαιτσάκη.

Δημοσίευση 16:43’
αρθρο-newpost

Kαλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Τρίτης η καταξιωμένη δημοσιογράφος, Νανά Παλαιτσάκη.

Kαλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Τρίτης η καταξιωμένη δημοσιογράφος, Νανά Παλαιτσάκηη οποία την έβγαλε την αποκλειστική είδηση.

Κάθισε στον καναπέ της ωραίας Ελένης και της εξομολογήθηκε την εμπειρία της όταν πήγε για εξετάσεις στο Ερρίκος Ντυνάν και οι νοσοκόμες αντί να της πάρουν αίμα είχαν καθίσει και τη ρωτούσαν για το αν αληθεύει η εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας.

Τι απάντησε η παρουσιάστρια του ALPHΑ; Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Α, ήθελαν όλες τις λεπτομέρειες! Προχώρησε η… συνέντευξη», και συμπλήρωσε γελώντας: «Το έχουμε προχωρήσει πολύ παρακάτω. Εσύ γιατί απαντούσες; Για να μην τους χαλάσεις τη διάθεση ή ήθελες να δεις πού θα φτάσει; Γιατί βλέπεις ότι δίνοντας μία απάντηση, αλλά δεν φτάνει. Κατάλαβες γιατί σου έλεγα κάποια πράγματα προηγουμένως; Επειδή η μία ερώτηση θα φέρει την επόμενη και την επόμενη και την επόμενη. Και αυτό δεν έχει τέλος!».

Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στο πως μπορεί μια εργαζόμενη γυναίκα να τα βγάλει εις πέρας με τέσσερα παιδιά με την Ελένη Μενεγάκη να παίρνει την πάσα και να απαντά:

«Εγώ, όταν ξεκίνησα να κάνω παιδιά, ξεκίνησα με το πρώτο. Το πρώτο, λοιπόν, δεν σε φοβίζει. Το θέλεις πάρα πολύ και ελπίζεις να το κάνεις. Οπότε ξεκινώντας με το πρώτο παιδί, πέφτει και όλη η οικογένεια από πάνω, το πράγμα κυλάει πιο εύκολα. Καταρχήν το πρώτο παιδί δεν ήρθε από μόνο του, εγώ ήθελα να κάνω παιδιά. Το έλεγα – και κατά τη γνώμη μου έχω κάνει πολλά παιδιά για τη σημερινή εποχή». 

Γάτα η Νανά που έβγαλε την είδηση, γάτα και η Ελένη που την έδωσε…


σχετικα αρθρα