current views are: 4

14 Φεβρουαρίου 2015
Δημοσίευση06:30

Jessica Simpson: Δημοσιεύματα την θέλουν να έδειρε τον σύζυγό της!

Σε περιπέτεια εξελίχθηκε η έξοδος της Jessica Simpson με τον σύζυγό της Eric στο ξενοδοχείο Chateau Marmont.

Δημοσίευση 06:30’
αρθρο-newpost

Σε περιπέτεια εξελίχθηκε η έξοδος της Jessica Simpson με τον σύζυγό της Eric στο ξενοδοχείο Chateau Marmont.

Σε περιπέτεια εξελίχθηκε η έξοδος της Jessica Simpson με τον σύζυγό της Eric στο ξενοδοχείο Chateau Marmont, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Star.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δεύτερος σηκώθηκε από το τραπέζι στο οποίο δειπνούσε το ζευγάρι για να πάει στην τουαλέτα και άργησε να γυρίσει, οπότε η Jessica πήγε να δει τι συμβαίνει.

«Ο Eric πήγε στην τουαλέτα, όπου έμεινε για 10 λεπτά, κάτι που γέμισε υποψίες τη Τζέσικα και πήγε να τον βρει. Τον είδε να μιλάει με μία όμορφη γυναίκα, εκείνη που κοιτούσε όταν έτρωγαν και έμοιαζε να γράφει τον αριθμό του τηλεφώνου της. Η Jessica πήγε δίπλα τους και άρχισε να φωνάζει σαν δαιμονισμένη! Η γυναίκα έφυγε τρέχοντας» γράφουν στο έντυπο προσθέτοντας πως του έριξε μπουνιά στη μύτη, ουρλιάζοντάς του πως είναι γουρούνι.

Στη συνέχεια όπως γράφει το tff.gr, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από παπαράτσι που τους εντόπισαν όταν έφευγαν με το αμάξι και ο Eric που κάθεται στο πίσω κάθισμα έχει πληγή στη μύτη, ενώ εκείνη φαίνεται εξοργισμένη. Βέβαια το site Gossip Cop διαψεύδει την είδηση σχολιάζοντας πως στο εν λόγω έντυπο γράφουν μονίμως ανακριβείς ειδήσεις και ότι το τραύμα του Eric είναι από κάποιο χτύπημα του γιου του.

Και το… μυστήριο παραμένει μέχρι στιγμής άλυτο!