current views are: 5

6 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση06:00

Michael Jordan: Η καθημερινότητα ενός εκατομμυριούχου!

Ο πρώην σταρ του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρνταν, πρόσφατα έγινε ο πλουσιότερος παίκτης του NBA, ενώ έγινε και ο πρώτος αθλητής στην ιστορία, του οποίου η περιουσία του ξεπέρασε το 1 δισ. ευρώ.

Δημοσίευση 06:00’
αρθρο-newpost

Ο πρώην σταρ του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρνταν, πρόσφατα έγινε ο πλουσιότερος παίκτης του NBA, ενώ έγινε και ο πρώτος αθλητής στην ιστορία, του οποίου η περιουσία του ξεπέρασε το 1 δισ. ευρώ.

Ο πρώην σταρ του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρνταν, πρόσφατα έγινε ο πλουσιότερος παίκτης του NBA, ενώ έγινε και ο πρώτος αθλητής στην ιστορία, του οποίου η περιουσία του ξεπέρασε το 1 δισ. ευρώ.

Μάλιστα, μπήκε και στη λίστα του περιοδικού Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Από τότε που σταμάτησε το μπάσκετ πριν από μία δεκαετία έχει χτίσει μία από τις πιο επιτυχημένες, πιο εντυπωσιακές καριέρες για πρώην αθλητή.

Από τα εντυπωσιακά σπίτια, το ειδικής παραγγελίας αεροπλάνο και το ιδιωτικό γήπεδο του γκολφ, καταλαβαίνει κανείς ότι απολαμβάνει πραγματικά τον πλούτο του.

Και παρότι έχει αποσυρθεί εδώ και μία δεκαετία, ο Μάικλ Τζόρνταν συνεχίζει να βγάλει πολύ περισσότερα χρήματα από πολύ επιτυχημένους αθλητές που είναι ακόμη στην ενεργό δράση.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ο Μάικλ Τζόρνταν βγάζει 100 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο μόνο από τα δικαιώματα που του πληρώνει η Nike.

Ως σούπερ σταρ του ΝΒΑ, ποτέ δεν είχε βγάλει 100 εκατομμύρια τον χρόνο από κανένα συμβόλαιο. Συγκεκριμένα, ποτέ δεν ξεπέρασε τα 90,2 εκατομμύρια δολάρια. Η αξία του πλέον ξεπερνά το 1 δισ. δολάρια χάρη στην τεράστια αύξηση της αξίας της ομάδα του στο NBA.
Ο Μάικλ Τζόρνταν αγόρασε τους Charlotte Hornets για 275 εκατομμύρια δολάρια το 2010 και τώρα η αξία της ομάδας αγγίζει τα 750 εκατομμύρια δολάρια.

Και πέραν αυτών βγάζει χρήματα και από άλλες εταιρείες, με τις οποίες έχει συμφωνίες, με αποτέλεσμα φυσικά να ζει μία πολυτελέστατη ζωή.

Έχει ιδιωτικό αεροπλάνο, το οποίο ήταν ειδική παραγγελία για τον ίδιο, ενώ πριν από λίγο καιρό ξόδεψε 12,8 εκατομμύρια δολάρια για το σπίτι των ονείρων του στη Φλόριντα. Δημοσιεύματα λένε ότι φτιάχνει και ιδιωτικό γήπεδο του γκολφ στο σπίτι του, επειδή βαριέται στο τοπικό κλαμπ.
Επίσης, έχει αυτοκινητάκι του γκολφ ειδικά φτιαγμένο για τον ίδιο, ενώ πρόσφατα αγόρασε άλλο ένα σπίτι αξίας 2,8 εκατομμυρίων δολαρίων με εκπληκτική θέα κοντά στο Σαρλότ.

Πλούσιος και διάσημος, λοιπόν!!!