current views are: 7

4 Αυγούστου 2015
Δημοσίευση13:08

Τίτλοι τέλους για Gwen Stefani – Gavin Rossdale

Το πιο ροκ ζευγάρι του Χόλιγουντ αποτελεί παρελθόν μετά από 20 χρόνια κοινού βίου.

Δημοσίευση 13:08’
αρθρο-newpost

Το πιο ροκ ζευγάρι του Χόλιγουντ αποτελεί παρελθόν μετά από 20 χρόνια κοινού βίου.

Το πιο ροκ ζευγάρι του Χόλιγουντ αποτελεί παρελθόν μετά από 20 χρόνια κοινού βίου.

Γνωρίστηκαν το 1995 όταν το συγκρότημα εκείνης, οι No Doubt, επιλέχτηκαν για να ανοίξουν τις συναυλίες του δικού του συγκροτήματος, των Bush. Ο έρωτας υπήρξε κεραυνοβόλος και ο γάμος τους στο λονδρέζικο Κόβεντ Γκάρντεν έκανε πολλές καρδούλες να ραγίσουν –ιδιαίτερα για το νυφικό της Γκουέν, έργο του John Galliano που εκτέθηκε αργότερα στο Victoria & Albert Museum ξύπνησε τη ζήλεια χιλιάδων γυναικών.

Η συνέχεια ήταν η αναμενόμενη: Τρία παιδιά σε διάρκεια δεκατριών χρόνων (τόσο άντεξε ο γάμος), φήμες για απιστία (εκείνου) και, στο τέλος, διαζύγιο. Τουλάχιστον, αυτό συμπέρασμα προκύπτει από τα όσα δημοσιεύονται σήμερα σε σκανδαλοθηρικές εφημερίδες και ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο.

Η Γκουέν Στεφάνι και ο Γκάβιν Ρόσντεϊλ δήλωσαν μόλις πως, αν και οι δρόμοι τους χωρίζουν, θα συνεχίσουν να ασχολούνται από κοινού με την ανατροφή των τριών γιων τους –ο μικρότερος, ο Απόλο, είναι μόλις δεκαεπτά μηνών. Όμως, οι συνθήκες του χωρισμού τους –απ’ ό,τι γράφεται, η Γκουέν Στεφάνι πίστευε ότι ο Ρόσντεϊλ την απατούσε στη διάρκεια των απουσιών του λόγω συναυλιών-  δεν είναι βέβαιο ότι θα επιτρέψουν την ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων από εδώ και πέρα.

Να θυμίσουμε ότι ο γάμος του ζευγαριού είχε υποστεί βαρύ πλήγμα πριν από κάποια χρόνια όταν η πρώην αγαπημένη του Ρόσντεϊλ, αγγλίδα σχεδιάστρια μόδας Pearl Lowe, αποκάλυψε ότι ήταν ο πατέρας της κόρης της.


σχετικα αρθρα