current views are: 6

19 Αυγούστου 2015
Δημοσίευση13:24

Kyra Kennedy: Το (νέο) μαύρο πρόβατο της ιστορικής οικογένειας

Δημοσίευση 13:24’

Η άστατη ζωή της και οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram εξόργισαν τον πατέρα της Robert F. Kennedy Jr που έδωσε εντολή στην κορούλα του να συμμαζευτεί.

Είναι μόλις δεκαεννέα χρονών όμως η «δράση» της αποτελεί από τώρα πονοκέφαλο για την οικογένεια Κένεντι. Ιδιαίτερα για τον πατέρα της, Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, δικηγόρο για περιβαλλοντικά θέματα, δημοσιογράφο και ακτιβιστή, ο οποίος αποτελεί μόνιμο στόχο των Ρεπουμπλικανών, η συμπεριφορά της κόρης του αποτελεί πραγματική αχίλλειο πτέρνα. Κι αυτό επειδή επιτρέπει στους εχθρούς του να αναμοχλεύουν το στόρι της προνομιούχας καταγωγής –αλήθεια είναι!-, της κακής ανατροφής και της απουσίας ηθικών φραγμών στους κόλπους της οικογένειας.

Και πως συνέβη αυτό; Απλά, από τότε που η Kyra LeMoyne Kennedy εγκατέλειψε την οικογενειακή εστία και μετακόμισε στην πολιτεία της Νέας Υόρκης για να παρακολουθήσει μαθήματα στο Fashion Institute of Technology, η ζωή της έγινε ένα διαρκές πάρτι το οποίο η ίδια δημοσιοποιεί μέσω Instagram. Ολονυχτίες σε ακριβά κλαμπ της περιοχής, καυγάδες με πορτιέρηδες μαγαζιών που δεν της επιτρέπουν την είσοδο και άλλα πολλά χαρακτηρίζουν τον βίο και την πολιτεία της δεσποινίδας που περιγράφει τον εαυτό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Είμαι ένα μάτσο χάλια αλλά το κάνω να μοιάζει τόσο ωραίο».

Εν πάση περιπτώσει, το πράγμα παρατράβηξε και ο πατέρας της αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα -δεν είναι και λίγο να σε γελοιοποιούν οι εφημερίδες για τα κατορθώματα της ανήλικης κόρης σου τι στιγμή που εσύ ζυγίζεις την πιθανότητα να βάλεις υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές για μια θέση γερουσιαστή… Έδωσε λοιπόν εντολή στη Kyra να «καθαρίσει» άμεσα τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η άτακτη νεαρά βέβαια δεν έχει συμμορφωθεί μέχρι στιγμής, εκτός αν λεζάντες του τύπου «Χαβιάρι, σαμπάνια με φύλλα χρυσού και κοκαΐνη μόνο» θεωρούνται πλέον σημεία καλής συμπεριφοράς. Μένει λοιπόν να δούμε τι θα κάνει ο πατέρας της, ο οποίος δεν φημίζεται και ο ίδιος για την ευχάριστη προσωπικότητά του, ούτε για την άμεμπτη προσωπική του ζωή. Άλλωστε και η μητέρα της Kyra, η Mary Kennedy λέγεται πως οδηγήθηκε στην αυτοκτονία από τις απιστίες, την σκληρότητα και τη βίαιη συμπεριφορά του.