current views are: 6

7 Σεπτεμβρίου 2015
Δημοσίευση09:45

Οι διάσημοι που «ψήφισαν» τα ελληνικά νησιά για τις διακοπές τους (φωτό)

Πόλος έλξης για δεκάδες διάσημος έγιναν και φέτος τα ελληνικά νησιά, με τη Μύκονο να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Δημοσίευση 09:45’
αρθρο-newpost

Πόλος έλξης για δεκάδες διάσημος έγιναν και φέτος τα ελληνικά νησιά, με τη Μύκονο να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Πόλος έλξης για δεκάδες διάσημος έγιναν και φέτος τα ελληνικά νησιά, με τη Μύκονο να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, η Nicky Hilton και ο James Rothschild που παντρεύτηκαν αυτό το καλοκαίρι επέλεξαν τη Μύκονο για να περάσουν τον μήνα του μέλιτος.

Την Μύκονο επέλεξε για να ξεκουραστεί για λίγες ημέρες και ο προπονητής της εθνικής Ιταλίας Antonio Conte, ενώ στο νησί βρέθηκαν, όπως κάθε χρόνο άλλωστε και το σχεδιαστικό δίδυμο Ντιν και Νταν της γνωστής εταιρείας Dsquared2, για το καθιερωμένο πλέον πάρτι τους, αλλά και ο Lionel Richie έκανε το πάρτι της σεζόν στην Ψαρρού.

Στη Μύκονο βρέθηκε και το σούπερ μόντελ Alessandra Ambrosio στις αρχές του καλοκαιριού για επαγγελματικούς λόγους, αφού τότε δόθηκε το πάρτι της Victoria’s Secret, για τα εγκαίνια του καταστήματος στο νησί, αλλά και τον Αύγουστο μαζί με την οικογένειά της για διακοπές.

 

Μύκονο και Σαντορίνη ψήφισε και η Elle Macpherson σάλπαρε για Μύκονο, ενώ εκεί βρέθηκε και η Αμερικανίδα τραγουδίστρια η Nicole Scherzinger.

Από το νησί των ανέμων πέρασε και η Katy Perry που έκανε αισθητή την παρουσία της μέσω Instagram, ενώ το νησί «τίμησε» και ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret και σύντροφος του Σταύρου Νιάρχου, Jessica Hart.

 

Από τη Μύκονο δεν έλεγε να φύγει η Lindsay Lohan, αφού βρέθηκε εκεί για τις ανάγκες φωτογράφησης του αμερικανικού περιοδικού «No Tofu» κόλλησε για τα καλά και αναστάτωσε τον κόσμο με τα νάζια, τα καπρίτσια και τις γνωστές αλητείες της.

Η Vanessa Paradis πέλεξε την εναλλακτική Σέριφο, ενώ η Shakira και ο Pique προτίμησαν το κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι.

Ο Tom Hanks πάλι όπως και η Nia Vardalos πέρασαν τον καλοκαίρι τους στον τόπο τους, που δεν είναι άλλος από την Αντίπαρο.

Στη «σκιά του Άθω», στην επίσης ανεβαστική Σκιάθο, βρέθηκε για τις διακοπές της η Kate Hudson, ενώ το πασίγνωστο μοντέλο Miranda Kerr  παραβρέθηκε σε γάμο στα Κύθηρα.

Τέλος η Demi Moore  λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο βρέθηκε στο Ιόνιο περνώντας μερικές ημέρες στους Παξούς και την Κεφαλονιά.


σχετικα αρθρα